Axa Sigorta Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sigorta sponsoru

2018 – 2019 Voleybol Sezonu AXA Sigorta Kupa Voley bayanlar kategorisi kura çekimi Axa Sigorta Genel Müdürlük binasında, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, AXA Sigorta CEO’su Yavuz, Ölken, TVF Liglerden Sorumlu Asbaşkanı Ahmet Göksu ve kulüp temsilcilerinin katılımıyla yapılıyor.

Kura çekimi öncesi düzenlenen basın toplantısında konuşan Genel Müdür Ölken, Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sigorta sponsorluğunu da üstlendiklerini açıkladı.

Ölken , Türkiye Voleybol Federasyonu’na sağladıkları sigorta sponsorluğuna ilişkin şu bilgileri verdi.

“Voleybol federasyonumuz işlevi itibarıyla voleybol salonlarının mesuliyetini de taşıyor. Onların korunmasıyla ilgili mesuliyeti var, dolayısıyla klasik, alışılagelmiş yangın ve doğal afetlere karşı bütün varlıkların risklerinde Voleybol Federasyonun mülkiyetinde ve işletmesinde olan tüm tesisleri sigorta ediyoruz. Bunun yanında, yaptığımız değerlendirmede organizasyonlar boyunca ortaya çıkabilecek mesuliyetlerin var olduğunu görüyoruz. Bunların da sigortalarının gerçekleştirilmesini sağlayacağız. Diğer taraftan Voleybol Federasyonunun çok değerli çalışanları var, sigorta ihtiyaçlarını belirledik, onların da sigortalarını yapacağız. Yani biz bu ailenin risk yönetimi anlamında zihninin rahat olmasını istiyoruz. Bu anlamda ortaya çıkan bütün risklerle ilgili genel bir tespit yaptık, ne gerekiyorsa onları da teminat altına alacağız.”

TVF Başkanı Üstündağ da “Voleybol camiası Axa Sigorta’yla emin ellerde” dedi.