Koçtaş’ın “Ustabilir” uygulamasını indirene Unico Sigorta’dan güvence 

Ev geliştirme perakendeciliği şirketi Koçtaş, Unico Sigorta ile işbirliği yaparak bir ilke daha imza attı. Ustabilir uygulamasını indirip uygulama üzerinden hizmet alacak ilk 1000 kişinin evi, 1 ay süresince Unico Sigorta “Ev Güvence Paketi” ile sigortalanacak. Koçtaş’ın hayata geçirdiği ve ustalar ile evini yenilemek isteyenleri buluşturduğu Ustabilir uygulaması üzerinden hizmet alacak ilk 1000 kişinin evi, 1 ay süresince Unico Sigorta’nın “Ev Güvence Paketi” ile sigortalanıyor. Müşterinin ustaya talep göndermesinin ardından ustanın kabul etmesiyle birlikte kullanıcıya sigorta seçeneği sunuluyor. Kullanıcının başvuru formunu doldurmasıyla birlikte de 30 günlük sigorta süreci başlamış oluyor.

Unico Sigorta ile yaptıkları işbirliğinden duyduğu memnuniyeti ifade eden Koçtaş Pazarlama Direktörü Ebru Darip: “Tesisat, dekorasyon ve dış mekân tadilatlarında işinin ehli olan 5 binin üzerinde ustanın kayıtlı olduğu ve bugün 60 binin üzerinde indirme sayısına ulaşan Ustabilir uygulamamız, Koçtaş müşterilerinin yanı sıra evini yenilemek isteyen herkesin kullanımına açık. Tamamen ücretsiz ve komisyonsuz. Uygulamamızı her geçen gün geliştiriyor ve çeşitli işbirlikleriyle müşterilerimizin deneyimini sürekli daha da üst noktaya taşıyoruz. Unico Sigorta ile olan işbirliğimiz kapsamında sunduğumuz “Ev Güvence Paketi” sigortası, evde oluşabilecek yangın, hırsızlık, tesisat, su baskını, cam kırılması, komşuların maruz kalabileceği hasarlar gibi birçok riske karşı hem ev sahiplerini, hem de kiracıları koruyan sigorta ve asistans hizmetlerini kapsıyor. Ustabilir uygulamamızdan hizmet alacak ilk 1000 kişi, 1 ay süresince bu hizmetlere tamamen ücretsiz olarak sahip olacak” dedi.

Ustabilir’de kullanıcılar; ihtiyaç duyulan hizmet ile ilgili bulunan bölgedeki ustaları kolaylıkla filtreleyebiliyor, aradığı ustayı yorum, sertifika ve puanı üzerinden değerlendirebiliyor. Ustalar ise uygulama üzerinden kendilerine profil oluşturup, müşteri ağını genişletebiliyor ve Koçtaş’ın kendilerine sunduğu ek avantajlardan yararlanabiliyor. Ustabilir uygulaması ayrıca Arçelik, Beko, Grundig ve Altus yetkili servislerine de direkt telefonla ulaşma imkânı sunuyor.