SAİK acentelerin sorunlarını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a aktardı

Acentelerin çatı organı SAİK’in temasları yoğun bir şekilde devam ediyor. SAİK Yönetim Kurulu adına SAİK Başkan Yardımcısı Süleyman Özer acentelerin sorunlarını Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a aktardı. Bakan Albayrak, sigorta acentelerinin sorunlarına ait raporlar için SAİK ile randevu organize edilmesini istedi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Meslektaşlarımız,

17.01.2019 Perşembe günü SAİK Yönetim Kurulu adına SAİK Başkan Yardımcısı Sayın Süleyman Özer acentelerin sorunlarını Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak’a aktarmış olup, daha detaylı SAİK raporlarını sunabilmek için SAİK Yönetim Kurulu Üyeleri ile kendisine ziyarete gelmek istediklerini dile getirmiştir.

Hazine ve Maliye Bakanı Sayın Berat Albayrak Sigorta Acenteleri sorunlarına ait raporlar için randevuya olumlu cevap vermiş ve danışmanlarına talimat vererek SAİK ile randevu organize edilmesini istemiştir. Tek işi Sigortacılık olan biz Acenteler adına çok önemli olan ve bizleri ilgilendiren konularda yaptıkları çalışma ve girişimler için İcra Komitesi üyelerini kutluyor, bizler adına yakın zamanda güzel haberler alacağımızı umuyoruz.”