GESİD 25. yılını coşkuyla kutladı

Genel Sigortacılar Derneği (GESİD) 25. yılını 19 Ocak akşamı Egeli Restaurant da kutlandı. Yaklaşık 120 kişinin katıldığı davet Başkan Yardımcısı Serpil Akyol açılış konuşması ile başladı. Sonra da GESİD Genel Yönetim Kurulu Başkanı Yrd.Doç.Dr.Hakan Özcan davete katılan üyelere, sigortacılara, akademisyenlere ve misafirlere bir teşekkür konuşması yaptı.

Özcan konuşmasında “100’ün üzerinde panel, toplantı, akademik ve sosyal etkinliğe imza attık. GESİD, tarafsız duruşuyla sektörün her dönem saygın kurumlarından biri olmuştur. Derneğimizin 20 yıldır yönetim kurulu üyesi ve son 10 yıldır da yönetim kurulu başkanı olarak bu misyonu taşıdığım için onur duyuyorum” dedi. Üyelere ve sorumluluk bilinciyle çeşitli dönemlerde görev yapan Yönetim Kurulu Üyelerine teşekkürlerini sundu.

GESİD 25.Yıl kutlamasında ayrıca TSB’nın sponsor olduğu Oto Sigortaları Hasar Süreci kitabının tanıtımı yapıldı. Özcan “Oto Sigortaları Hasar Süreçleri” son beş yıldır bir akademik çalışma olarak gündemimde oldu. Nihayet 2018 yılının ikinci döneminden sonra çok değerli yazar arkadaşlarımıza uzmanlık alanlarını yazmaları kaydıyla bir teklif götürdüm. Bir editor olarak bu süreçleri ve konuları belirlemek, mevcut durum, sorunlar ve önerileri oluşturmak benim görevimdi. Bütün değerli yazarlar kendi bölümlerini ve benim önerilerimi kabul ederek çalışmaya başladık ve tamamladık. Çalışmamıza destek olan Türkiye Sigorta Birliği ve değerli yazarlara ayrı ayrı şükranlarımı sunarım. 20 yazarlı bir kitabın hazırlığı geçen hafta tamamlandı” diye konuştu. Özcan, sektöre hizmet için hazırlanan bu kitabın sektör temsilcilerine şubat ayı içerisinde dağıtılacağı müjdesini de verdi.

Geceye sponsor olan OtoAnaliz, Turassist, RS Otomotiv ve Car Glass’a teşekkür plaketleri Genel Başkan Yrd.Doç.Dr.Hakan Özcan ve Eş Başkan Sema Tüfekçiler tarafından verildi.

Davetin diğer bir sürprizi de ocak ayında doğanlar için Doğum Günü kutlamaları idi ve misafirler mekanın solisti ARİ ile keyifli ve unutulmayacak bir akşam yaşadılar.