Howden’dan TMEA bölgesine önemli atama

Hyperion Insurance Group’un bir üyesi olan Howden, Khaled Reslan’ın Türkiye, Orta Doğu ve Afrika bölgesinde (TMEA) Bölge Satış Lideri olarak atandığını duyurdu. Görevini Dubai’den yürütecek olan Reslan, bölgede satış çalışmalarını yönetecek ve Howden TMEA Üst Yönetim Ekibinin bir parçası olacak.

Yapılan açıklamada, Reslan’ın; Satış, Risk Yönetimi ve Çalışanlara Sağlanan Faydalar (Employee Benefit) yoğunlukta olmak üzere çeşitli üst yönetim görevlerinde bulunduğu NASCO’daki 22 yıllık görev süresinin ardından Howden’a katıldığı ve İş Geliştirmeden Sorumlu Genel Müdür Yardımcılığı yaptığı son görevinde bir çok başarılı çalışmalar gerçekleştirdiği ifade edildi.

Atamayla ilgili konuşan Reslan, “Güçlü bir yönetici ekibine katılıyor olmaktan büyük bir heyecan duyuyorum. Howden’in stratejik büyümeye devam etmesine ve bölgede satış başarılarımızı daha da yukarıya çıkartmaya odaklanacağım.” dedi. Howden TMEA CEO’su Atınç Yılmaz ise, “Khaled, büyüme hedeflerimize ulaşmamızda ve bölge satış stratejimizin geliştirilmesinde bize destek sağlayacak. Orta Doğu pazarında 25 yılı aşkın bir deneyime sahip olan Khaled, stratejik hedeflerimize ulaşmamıza yardımcı olacak zengin bir sektör uzmanlığına sahip.” diye konuştu.