Maher Holding Sigorta Grubu Mudanya’da bir araya geldi

Maher Holding’e bağlı Quick Sigorta ve Corpus Sigorta ekibi Mudanya Montania Otel’de toplandı. Yorgunluk atıp 2019 hedeflerini ele alan ekip bir de çevre gezisine katıldı.

Sabah erken saatlerde otobüsle yola çıkan Quick ve Corpus Sigorta ekibi aileleleriyle birlikte katıldıkları gezide ilk olarak Tirilye’yi gezdi. Rehberler eşliğinde bölgenin gezilmesinin ardından Mudanya Montania Otel’e geçen Quick ve Corpus Sigorta çalışanları burada değişik gösteri, müzik grubu ve çekilişlerle coşku dolu bir akşam geçirdi. Gecede yapılan çekilişte 11 çalışana Avrupa’nın farklı kentlerine gezi paketi hediye edildi.

Gecede söz alan Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen, Quick Sigorta’nın kısa sürede sağladığı başarının ardından Corpus Sigorta’nın Holding bünyesine katıldığını belirterek, “Sigorta alanında ilk yatırımımız olan Quick Sigorta’nın başarısı ortada. Şimdi aynı başarıyı Corpus Sigorta’dan bekliyoruz. Her iki markamızda bizim için çok önemli” dedi.

Etkinlik öncesinde Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar ve Corpus Sigorta Genel Müdürü Sertem Demir de birer konuşma yaptı.