Generali, ABD’li seyahat danışmanı Trip Mate’i satın aldı

İtalyan sigorta devi Generali’nin asistan firması Generali Global Assistance, ABD’li seyahat danışmanlığı firması Trip Mate’i Arthur J. Gallagher’dan satın aldığını duyurdu. İşlemin, Generali’nin ABD’de seyahat sigortası ürününü ve hizmet sunumunu genişletme planlarının bir parçası olduğu ifade edildi.

Trip Mate kurulmuş markası altında işlem görecek, ancak bundan sonra ABD’deki Generali Global Assistance şirketleri çatısı altında faaliyet gösterecek. Trip Mate’in müşterileri ve iş ortakları şimdi Generali’nin uzmanlığına ve küresel erişimine erişecek ve müşteri odaklı hesap yönetimi ve satın alma için cazip bir teklif haline getiren ortaklık yaklaşımını koruyacak. Ayrıca yeni ana şirketine taze hizmetler ve teknolojiler sunacak ve süreçleri daha verimli hale getirmeye yardımcı olacak.

ABD’deki Generali Global Assistance CEO’su Chris Carnicelli, “Çok basit bir şekilde müşterilerimize odaklanıyoruz ve mümkün olan en iyi müşteri hizmetini sunmayı amaçlıyoruz. İlk günden itibaren müşterilerimiz için özenli bir yaklaşım sergileyen Trip Mate’te kültürel bir uyum vardı ve müşterilerimiz için özel kaynaklar, lider teknoloji ve dijital yetenekler sunarak Trip Mate ekibine yardımcı olabileceğimize inanıyoruz. Global olarak büyümek isteyen müşterilere uluslararası çözümler sunarken, ürün özelliklerini geliştirmek için Trip Mate ile birlikte çalışmayı da dört gözle bekliyoruz. ” dedi.