SAİK yönetimi şirketleri ziyaret etti

Sigorta Acenteleri İcra Komitesi (SAİK) tüm Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte sigorta şirketlerini ziyaret etti. SAİK Başkanı Levent Korkut ve yönetim kurulu üyeleri, 8 Şubat 2019 tarihinde Allianz Sigorta, AXA Sigorta, Mapfre Sigorta ve HDI Sigorta’yı ziyaretlerinde üst yöneticileri ile görüşerek acentelerin sorunları üzerine istişarede bulundular.

Acentelerin Sesi Ekibi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli Meslektaşlarımız;

Sigorta Acenteleri İcra Komitesi üyelerinin göreve geldiklerinden beri sektörel ziyaretleri ara vermeden devam etmekte ve yapılan istişareler doğrultusunda atılan adımlar gün geçtikçe biz acentelere gelecek güzel günlerin umudunu vaat etmektedir.

Bugün bu ziyaretlerine yenilerini ekleyen SAİK, tüm Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte Allianz Sigorta A.Ş. Yönetimini ziyaret etti. Toplantı da ALLIANZ Yönetiminden Deputy Ceo ve aynı zamanda Genel Müdür Sn.Arif Aytekin ve Kanal Yönetimi Grup Başkanı Sn.Baran YAŞARAKINCI ev sahipliği yaparak mevcut acentelerin sorunları üzerine istişarede bulunulmuştur.

Sonrasında, AXA Sigorta A.Ş. Yönetimini ziyaret eden SAİK’i Toplantıda CEO Sn.Yavuz ÖLKEN, Kurumsal Teknik ve Hasar Başkanı Sn.Mert EKİTMEN ile Bireysel Teknik ve Sağlık Başkanı Sn.Sanem ÇINGAY misafir etmiştir.

 

Ziyaretlerine Mapfre Sigorta A.Ş. ile devam eden SAİK Yönetimine Toplantıda MAPFRE Yönetiminden CEO Sn.Alfredo MUNOZ, Teknik ve Ticari Alanlar Genel Müdür Yardımcısı Sn.Stefan JENSEN ve Satış Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sn.Cevdet ALTUĞ ev sahipliği yaparak mesleki sorunlar üzerine görüşmelerde bulunulmuştur.

 

 

Son olarak da, HDI Sigortanın Yönetimini ziyaret eden SAİK yönetimini Toplantıda HDI Yönetiminden Genel Müdür Sn. ve Satış Destek ve Pazarlama Direktörü Sn.Burç ÖZER misafir etmiştir.

 

Görüşmelerine sektörel sorunların çözümünde el birliği ile yapılacak çalışmaların sektöre getireceği faydalara değinilmiştir.

Mesleğimiz için, bizleri temsilen sektörel ziyaretler gerçekleştiren ve mesleki sorunlarımızın çözümü konusunda göstermiş olduğu gayretinden dolayı SAİK yönetimine teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Bilgilerinize sunarız,

Saygılarımızla.”