IBS kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Sigorta ve reasürans konularında danışmanlık hizmeti veren uzman sigorta ve reasürans brokerlik şirketi IBS, kadrosunu güçlendirerek büyümeye devam ediyor. Alanında önemli başarılara imza atan Beril Tuğ Uysal, IBS’e Portföy Yönetimi Başkan Yardımcısı olarak atandı.

İstanbul Üniversitesi Jeofizik Mühendisliği’ni bitirdikten sonra Beykent Üniversitesi İşletme Yüksek Lisansı’nı tamamlayan Uysal, kariyerine başladığı Yapı Kredi Emeklilik’ten sonra Finans Emeklilik ve Mapfre sigorta şirketlerinde çalışmıştır. Kariyerine Marsh Sigorta ve Reasürans Brokerliği, Gras Savoye Sigorta ve Reasürans Brokerliği ve Howden ACP Sigorta ve Reasürans Brokerliği şirketlerinde yönetici pozisyonlarında devam etmiştir. Alanında önemli başarılara imza atan Beril Tuğ Uysal IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği’nde “Portföy Yönetimi Başkan Yardımcısı” görevine getirilmiştir.

Beril Tuğ Uysal’ın atanmasına dair açıklamada bulunan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerliği Genel Müdürü Murat Çiftçi, “IBS olarak 2019 yılına hızlı başladık. Her sene olduğu gibi bu sene de şirketimize yapacağımız insan sermayesi yatırımı devam ederek, sektörün önde gelen isimlerini ekibimize dahil edeceğiz. Şubat ayında IBS ailesine katılan Uysal’ın Türkiye ve yurt dışındaki büyüme stratejilerimizde önemli katkılarda bulunacağına ve tecrübesiyle çalışma arkadaşlarıma yol göstereceğine inanıyorum” açıklamasında bulundu.