Fiba Emeklilik ve Hayat web sitesini yeniledi

Emeklilik ve hayat sigortaları sektörünün önde gelen oyuncularından Fiba Emeklilik ve Hayat A.Ş.  “www.fibaemeklilik.com.tr” web sitesini yeniledi.

Fibaemeklilik’in mevcut ve potansiyel müşterileri, iş ortakları ve kamuoyu ile arasındaki en güçlü bağlantı kanalı olan fibaemeklilik.com.tr web sitesi ve internet şubesi, kullanıcı deneyimi odaklı olarak baştan aşağı yenilendi. Yapılan açıklamada, fibaemeklilik.com.tr’nin sadece bilgi vermek ve öneriler sunmakla kalmadığı, yine sektörde ilk olarak, BES ve Hayat Sigortası ürünlerini aynı platform üzerinden satışa sunduğu ifade edildi. İnternet şubesinin de kullanıcı deneyimini en üst seviyeye taşımak üzere yenilendiği belirtilen açıklamada, “Bundan böyle Fibaemeklilik müşterileri, tüm işlemlerini internet şubeden kolaylıkla gerçekleştirebilecekler.

Yeni internet şube, kullanılabilirliği ön plana alan bir sadelikle tasarlandı. Bununla birlikte müşterilerin, portföy dağılımlarını ayrıntılı şekilde inceleyip kontrol edebilmesine de imkân sağlandı. Artık internet şube kullanıcıları, sektörden farklı olarak, yatırım enstrümanları bazında birikimlerinin yönlendirildiği fonları sınıflandırılmış olarak görebiliyorlar. Aynı ilkenin bir uzantısı olarak, Bireysel Emeklilik sisteminde getirilerin en doğru şekilde değerlendirilebildiği “Devlet Katkılı Toplam Fon Getiri Hesaplaması” şubede tek tıkla görüntülenebiliyor.Kullanıcılar, yaş ve piyasa koşulları gibi kriterlere göre uzmanlar tarafından sunulan tavsiyeler sayesinde, Bireysel Emeklilik yatırımlarında kendileri için en kazançlı fonları yenilenen internet şube üzerinden rahatlıkla seçebiliyor.” denildi. 01

Bir yanıt yazın