Anadolu Hayat Emeklilik’te Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Sezen

Anadolu Hayat Emeklilik Yönetim Kurulu’nda değişiklikler gerçekleşti. 21 Mart 2019 (Bugün) gerçekleştirilen Olağan Genel Kurulu’nda yeni Yönetim Kurulu belirlenirken, Yönetim Kurulu Başkanlığı’na da Yalçın Sezen getirildi. Başkanvekilliğine ise Hasan Koçhan seçildi. Görevlendirme kararları yeni Yönetim Kurulu üyelerinin oybirliğiyle alındı.

Anadolu Hayat Emeklilik’ten konuyla ilgili KAP’a gönderilen duyuruda şu ifadelere yer verildi: “21 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen Şirketimiz Ortaklar Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda göreve seçilen yeni Yönetim Kurulumuz, kendi aralarında görev dağılımı yaparak; Başkanlığa Sayın Yalçın Sezen’in ve Başkan Vekilliği’ne Sayın Hasan Koçhan’ın seçilmelerine oybirliği ile karar vermiştir.”

Yalçın Sezen

1965 yılında İzmir’de doğan Yalçın Sezen, 1987 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü’nden mezun oldu. Aynı yıl İş Bankası Teftiş Kurulu Başkanlığı’nda Stajyer Müfettiş Yardımcısı olarak göreve başlayan Sayın Sezen, 1997 yılında Mevduat ve Bankacılık Hizmetleri Müdürlüğü Müdür Yardımcılığına, 2001 yılında Birim Müdürlüğüne, 2005 yılında Bireysel Bankacılık Pazarlama Bölümü Müdürlüğüne atandı. 13 Nisan 2011 tarihinde ise İş Bankası Genel Müdür Yardımcılığına atandı.

Bir yanıt yazın