Katılım Emeklilik’ten kadınlara ve çocuklara güvence

Katılım emeklilik, eğitimden sağlığa hayatın her alanına hitap eden farklı ürünleriyle katılım sigortacılığının öncüsü olmaya devam ediyor. Kadınca Güven Kritik Hastalık Sigortası ile kadın sağlığına özel bir güvence sunan Katılım Emeklilik, Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası ile de çocukların eğitimini güvence altına almak isteyen ailelerin içini rahatlatıyor.

Sağlık sigortası ürünleriyle sağlıkta da faizsiz alternatifler olabileceğini gösteren Katılım Emeklilik, online olarak satışa sunduğu Kadınca Güven Kritik Hastalık Sigortası ile kritik hastalıklara karşı kadın sağlığını korumayı amaçlıyor. Bu sigortayla kadınlara sağlık sorunlarının tanı ve tedavi süreçleri için avantajlı bir fırsat öneriyor. Kadınca Güven Kritik Hastalık Sigortası kapsamında sigortalılar, yılda bir kere ek ücret ödemeden mamografi hizmetinden, diş sağlığı paketinden ve indirimli diyetisyen hizmetlerinden faydalanabiliyor.

En sık rastlanan hastalıklara karşı güvence

Kadınca Güven Kritik Hastalık Sigortası’nın kritik kadın hastalıkları teminatı ile sigortalının, teminat başlangıç tarihinden sonraki bir tarihte, göğüs, rahim ya da yumurtalık gibi kadına özel kanser hastalıklardan birine, hayatında ilk kez teşhis konulması veya ameliyat edilmesi durumunda poliçe üzerinde belirtilen teminat tutarı ödeniyor. Yaşam kaybı teminatı ile sözleşmede gösterilen süre içinde sigortalının vefatı durumunda sigorta bedeli sözleşme hükümleri ve hayat sigortası genel şartları çerçevesinde, sigortacı tarafından lehtarına ya da kanuni varislerine tazminat olarak ödeniyor.
Online olarak satışa sunulan Kadınca Güven Kritik Hastalık Sigortası’na internet üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde sahip olmak mümkün.

Çocuklarınızın eğitimini mutlaka güvence altına alın!

Katılım Emeklilik’in çocukların eğitimini güvence altına alan ürünü Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası’nda çocuğun öngörülen eğitim süresine göre ailelere farklı seçenekler sunuluyor. Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası, ebeveynlerin yaşayabileceği sadece vefat değil kaza sonucu daimi maluliyet durumlarını da kapsıyor. Eğitim Güvencesi, katılımcının başına talihsiz bir olay gelmesi durumunda çocuğun eğitimini devam ettirebilmesi için gerekli maddi desteği karşılayan ve eğitim standartlarını koruyan teminatlar sunuyor.
18-65 yaş arasındaki sağlıklı herkesin yararlanabildiği Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası’nda çocukların eğitim süresine bağlı olarak sigorta poliçesinin süresi 2 yıl ile 20 yıl arasında tercih edilebiliyor. Teminat tutarı, sigorta başlangıç tarihinde yıllık eğitim masraflarına, beklentiye ve sigorta süresine göre belirlenebiliyor. Azalan teminat ile her yıl kalan sigorta süresi ile doğru orantılı olarak primler azalıyor. Teminat tutarları çocuğun yıllık eğitim masrafları doğrultusunda belirlenebiliyor.

Kadınlar kritik hastalıklardan endişe etmeyecek

Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Müşterilerimizin ve halkımızın ihtiyaçlarını geri bildirimlerle ve araştırmalarla sürekli takip ediyoruz. İnovatif ürünlerimizle bizi tercih edenlerin her anında yanında olmaya ve müşterilerimizin memnuniyetine odaklanıyoruz. Bu bakış açısıyla geliştirdiğimiz pek çok ürünle katılım sigortacılığının öncüsüyüz. Kadınca Güven Kritik Hastalık Sigortası ile de kadın sağlığına özel bir güvence sunuyoruz. Dünyanın en değerli varlığı olan kadınlar, toplumun temeli ve ailemizin de kutup yıldızıdır. Dalgalar ne kadar şiddetli çarparsa çarpsın, rüzgarlar ne kadar sert olursa olsun gemiyi rotada tutar. Kadınlar, başarı ve pozitif enerjileriyle iş yaşamında da hep gözdedir. Onların güçlü ve sağlıklı olması, toplumumuzun güçlü ve sağlıklı olmasını sağlar. Biz de Katılım Emeklilik olarak bu farkındalıkla hareket ederek kadınca güven kritik hastalık sigortasını geliştirdik. Kadınlar en sık rastlanan kritik hastalıklara karşı kendilerini artık güvende hissedecek. Talihsiz bir kritik hastalıkla karşılaşırlarsa hangi parayla tedavi olacağının ya da geride bıraktıklarının ne yapacağı endişesini taşımayacaklar. İstedikleri hastanede bizden aldıkları maddi güvence ile en iyi tedaviyi görebilecekler.” şeklinde konuştu.

Eğitim sigortasıyla ailelerin içi rahat

Ayhan Sincek sözlerine şöyle devam etti; “Yaşamda karşımıza çıkması muhtemel problemlerin etkilerini minimize etmeyi, katılımcılarımızın hayatta karşılaşacakları kötü durumlardaki zorluklarını mümkün olduğu kadar paylaşmayı amaçlıyoruz. Kadınlar gibi bir diğer öncelikli tespitimiz de çocuklar ve onların eğitimleri oldu. Hayatın ne getireceğini bilmediğimiz için bizlerin karşılaşabileceği talihsiz durumların çocuklarımızın geleceğini negatif yönde etkilemesine izin vermemeliyiz. Bu nedenle anne-babalara çocuklarının gelecekteki eğitim masraflarını güvence altına alan Eğitim Güvencesi Hayat Sigortası’nı mutlaka yaptırmalarını öneriyoruz.”