Şeker Sigorta’dan “Şeker Kasko”

2019 yılına radikal bir değişimle başlayan ve yoluna yeni unvanı ile devam eden Şeker Sigorta, ürün ve hizmetlerine hız kesmeden devam ediyor. Şeker Sigorta, lansmana özel olarak hazırladığı kasko ürünü olan “Şeker Kasko”yu tüm müşterilerinin beğenisine sundu.

Şeker Sigorta, 2019 yılına SBN Sigorta olan unvanını değiştirerek köklü bir değişiklikle başlamıştı. Ocak ayı itibariyle yoluna Şeker Sigorta unvanı ile devam edeceğini duyuran şirket, sonrasında hızla ürün ve hizmet gelişimine ağırlık vermeye başladı.

Şeker Sigorta, bu önemli değişikliklerin ardından şimdi de ürün ve hizmetlerini geliştirmeye ve müşterilerine önemli avantajlar sunmaya hız verdi. Şirket, lansmana özel olarak hayata geçirdiği ve bir genişletilmiş kasko ürünü olan “Şeker Kasko” ile kullanıcılara önemli avantajlar sunuyor. Ürün kapsamında tek bir poliçe ile geniş teminat güvencesi sağlanırken, hasar anında ve sonrasında sunduğu asistans hizmetlerinin yanında, sınırsız ikame araç, evden servise vale, genişletilmiş mini onarım gibi birçok hizmeti de bir arada sağlayarak fark yaratıyor. Ayrıca müşterilere araç üzerinde bulunan 55’den fazla nokta için check-up hizmeti , iç-dış detaylı temizlik ve cilalı yıkama gibi ek hizmetler de sunuyor.

Şeker Sigorta Genel Müdürü Recep Duray, lansmana özel ürünleri Şeker Kasko hakkında önemli bilgiler paylaştı. Kasko sigortası satın alırken ihtiyaca uygun teminatların satın alınmasının önem taşıdığını söyleyen Duray, Şeker Kasko ürünü ile sektördeki çoğu kasko ürününden farklılaştıklarını belirtti. Bu farkı ortaya koyan ek hizmetleri de sıralayan Duray; “Genişletilmiş mini onarım, hasar tamir süresince ücretsiz ve sınırsız ikame araç, genişletilmiş Şeker Kasko özel onarım teminatı, vale hizmeti, 7/24 araç kabulü, araç üzerinde bulunan 55 ‘den fazla nokta için check-up hizmeti, hasar sonrası iç-dış temizlik ve cilalı yıkama, seramik kaplama, boya koruma gibi diğer ürünler için % 20 indirim gibi hizmetlerimizle sektördeki diğer kasko ürünlerinden ayrışıyoruz. Ürünümüz müşterilere oldukça önemli avantajlar sunuyor.” açıklamasını yaptı.

Bu yeni ürünle daha geniş kitlelerle buluşmayı amaçladıklarını belirten Recep Duray, müşterilerinin hem hayatını kolaylaştıracak, hem de risklerini güvence altına alacak yeni ürünler sunmaya devam edeceklerini söyledi.