Fenerbahçe’nin yıldızları HDI Sigorta’da buluştu

Sporun gelişimi için, Türkiye’deki faaliyetlerine başladığı 2006’dan bugüne destek veren HDI Sigorta, oynadıkları dönemde iz bırakan Fenerbahçe’nin yıldız isimlerini Genel Müdürlük binasında ağırladı. HDI Sigorta’nın acente ve brooker temsilcilerine yönelik düzenlediği etkinlik kapsamında Fenerbahçe’nin eski futbolcuları Alex De Souza, Fabio Luciano, Mehmet Aurelio ve Can Arat HDI Sigorta binasında HDI Sigorta Genel Müdürü Ceyhan Hancıoğlu, yönetim kadrosu ve HDI Sigorta çalışanları ile bir araya geldi.

Yaklaşık 300 kişinin yer aldığı söyleşide efsane futbolcular merak edilen soruları cevapladı. Katılımcılar ile keyfli vakit geçiren yıldız futbolcular, bol bol fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.

HDI Sigorta’nın Türkiye’deki çeşitli spor branşlarına verdiği desteği hatırlatan Hancıoğlu, “HDI Sigorta olarak bugüne kadar futbol, basketbol, voleybol, masa tenisi gibi farklı branşlarda onlarca kulübe destek verdik, vermeye de devam edeceğiz. Gerçekleştirdiğimiz söyleşi programımızda ülke futboluna ve Fenerbahçe’de iz bırakmış isimleri ağırlamanın heyecanını yaşadık. Türkiye’nin farklı illerinden katılım gösteren acenteler, brokerler ve bütün aracı kurumlara teşekkür ediyoruz” dedi.