Aksigorta’dan ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’

Aksigorta, ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ürünü çıkardı. Aksigorta’nın yeni ürünü ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ile SGK anlaşmalı özel hastanelerde sıra beklemeden ve kaliteli hizmet almak isteyen müşterilerin ödeyecekleri fark ücretlerin karşılanması için güvence sunuyor.

Aksigorta, ‘Tamamlayıcı Sağlık Sigortası’ ile 15. günden itibaren bebekler ve 18 yaş altı çocuklar için tek başına sigorta alınabiliyor. Çocuğunuza özel yaptırdığınız bu sigorta ile ihtiyaç ve bütçenize göre size uygun paketi belirleyebiliyor ve ayakta yapılan muayenelerde hemen kullanmaya başlayabiliyorsunuz. Ürün ile SGK anlaşmalı özel hastanelerde fark ücreti ödemeden hizmet alınırken, ayrıca aile olarak sigortalanmak istendiğinde de %10’ a varan indiriminden faydalanabililiyor.

İhtiyaca uygun planlar ile kaliteli hizmet

Aksigorta’nın ihtiyacınıza göre iki farklı anlaşmalı kurum seçeneği olan Tamamlayıcı Sağlık Sigortası, yatarak yapılan tedavilerde cerrahi ve dâhili yatışlar, yoğun bakım, kemoterapi, diyaliz, küçük müdahale giderleri, özel oda beraberinde refakatçi masraflarını karşılıyor. Bunun yanında ayakta tedavi hizmetlerinde ise anlaşmalı kurumlarda muayene, laboratuvar, görüntüleme, modern teşhisin yanı sıra fizik, tedavi ve rehabilitasyon hizmetleri sunuyor.

Ayrıca anlaşmalı kurumlarda isteğe bağlı olarak annelik teminatları da alınabiliyor. Bu süreçteki rutin kontroller (10 adet) ve limitsiz doğum teminatı ile Aksigorta anne adaylarının yanlarında oluyor. Üstelik teminatın olmadığı durumda ya da diğer sağlık işlemlerinde birçok Aksigorta Anlaşmalı Sağlık Kurumu’nda özel fiyatlar üzerinden hizmet avantajı da sağlıyor.