Güneş Sigorta’nın küçük ressamları ödüllerini aldı

Güneş Sigorta’nın düzenlediği “Küçük Ressamlardan Büyük Eserler” resim yarışmasının ödül töreni ve sergi açılışı bugün şirketin genel müdürlük binasında gerçekleşti.

Bu yıl ki konusu “Hayalimdeki Seyahat” olan yarışmada 5-9 ve 10-14 yaş grubu arasında olan küçük ressamlar hayallerindeki seyahati resmetti. Toplam 51 eserin katıldığı yarışmanın sonuçları Güneş Sanat Galerisi’nde gerçekleştirilen ödül töreni ve sergi açılışında açıklandı.

Ödül ve sergilemeye hak kazanan eserlerin sahiplerine ödüllerini Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, İlhan Şahin, Saltuk Buğra Sürüel ve Mahmut Emre Bayram takdim etti. Yarışmanın jüri üyeliğini; Prof. Dr. Ömer Yiğit Aral (Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Öğretim Elemanı), SelahattinYıldırım(Ressam), Fatih Ergun (Kreatif Direktör) ve  İrem Şolt (Güneş Sigorta Temsilcisi) üstlendi.

Dereceye giren küçük ressamlar; 5-9 yaş kategorisinde; Tuna Dedeoğlu (Birinci), Tarık Başer (İkinci) ve Ahmet Tarık Eldem (Üçüncü) oldu. 10-14 yaş kategorisinde dereceye giren isimler ise; Can Yıldıran (Birinci), Zeynep Hanım Özkan (İkinci) ve Hatice Meryem Bahadır (Üçüncü) oldu.

Dereceye giren ve sergilenme hakkı kazanan eserler 3 Mayıs Cuma gününe kadar 10:00-17:00 saatleri arasında Güneş Sanat Galerisi’nde sanatseverleri bekliyor.