Sigortam Cepte uygulamasına “Yılın Seçilmiş Ürünü” ödülü

Türkiye’de bu yıl 4’üncüsü düzenlenen ‘Yılın Seçilmiş Ürünü’ ödülünü, Mobil Sigortacılık Uygulamaları kategorisinde Anadolu Sigorta “Sigortam Cepte” uygulaması kazandı.

Araştırma şirketi Nielsen tarafından bu yıl 4’ncüsü düzenlenen “ Yılın Seçilmiş Ürünü” ödülüne, Mobil Sigortacılık Uygulamaları kategorisinde Anadolu Sigorta’nın “Sigortam Cepte” uygulaması layık görüldü. Nielsen’in 44 ülkede 4,5 milyar tüketiciye ulaşarak belirlenen bu ödülü, ülkemizde 4 bin 35 tüketiciyle yüz yüze görüşerek yapılan anketler sonucunda belirlendi.

Tüketicilerin tercihleriyle belirlenen Yılın Seçilmiş Ürünü ödülünü kazanmaktan duydukları memnuniyetini dile getiren Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, “Yılın Seçilmiş Ürünü Programı, başta Fransa, İtalya ve İspanya gibi Avrupa Birliği ülkelerinde uzun yıllardır uygulanıyor. Biz de bu prestijli ödüle sahip olmaktan son derece memnunuz. Günümüzün rekabetçi ortamında firmaların birçoğu, müşterilerinin ürünleri ile yaşadığı deneyimlerde hangi noktalarda sorun/mutsuzluk yaşadıklarını, müşterilerin dile getirdiği ve/veya getirmediği davranışları anlayıp tespit etmekte güçlük çekmekte ve müşterileri ile uzun vadeli ilişkiler kurmakta zorlanmaktalar. Biz de bu bilinçle, müşterilerimizin deneyimlerinin kalitesini iyileştirmeye odaklanmış durumdayız, bu sayede müşterilerimize her etkileşim noktasında tutarlı ve doğru bir deneyim sunabilmek için hız kesmeden çalışıyoruz.” dedi.

Sigortam Cepte ile tüketicilerin sigorta ürün, hasar ve hizmet beklentilerinin en yüksek düzeyde karşılanmasına yönelik tasarımları hayata geçirdiklerini belirten Sönmez, “Müşterilerimiz Sigortam Cepte üzerinden şu an 12 adet sigorta ürününü satın alabiliyor. Mevcut poliçeleri ile ilgili vade, prim ödeme, hasar dosya takibi gibi bilgilere ulaşabiliyor, hasar işlemlerini kolaylıkla gerçekleştirebiliyor, çekici çağırma, ikame araç gibi asistans hizmetlerinden yararlanabiliyor. Ayrıca Turbojet kapsamına giren tüm hasar ödemeleri anında müşterinin hesabına aktarılabiliyor” dedi.