Eureko Sigorta’da Can Akın Çağlar Genel Müdürlüğü bırakıyor

Eureko Sigorta’nın beş yıl boyunca genel müdürlük görevini yürüten ve aynı zamanda Türkiye Sigorta Birliği Başkanı olan Can Akın Çağlar, görevini halihazırda Achmea International Genel Müdürü olarak görev yapan Uco Vegter’e devredecek. Can Akın Çağlar, Eureko Sigorta bünyesindeki görevine yönetim kurulu başkan vekili olarak devam edecek.

Beş ülkede 14 bin çalışanıyla faaliyet gösteren dünyanın en büyük sigorta ortaklıklarından Achmea Grup üyesi Eureko Sigorta, yönetim kurulunda 10 Mayıs tarihi itibarıyla devreye girecek olan görev değişimini duyurdu. Yeni yapılanma kapsamında, Eureko Sigorta’nın son beş yıldır genel müdürlük görevini yürüten Can Akın Çağlar, görevini Achmea International Genel Müdürü Uco Vegter’e devredecek. Aynı zamanda Türkiye Sigorta Birliği Başkanlığı görevini sürdüren Can Akın Çağlar, Eureko Sigorta bünyesinde yönetim kurulu başkan vekili görevini üstlenecek.

Achmea Yönetim Kurulu Başkanı Willem van Duin konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Eureko Sigorta, geride kalan beş yıl boyunca dijitalleşme yönünde önemli adımlar attı ve Garanti Bankası ile olan ilişkisini güçlendirdi. Katkılarından ötürü Sayın Can Akın Çağlar’a teşekkür ediyoruz. Kendisinin, yönetim kurulu başkan vekili olarak şirketimize desteğini sürdürecek olmasından mutluluk duyuyoruz.”