Acentelerin Sesi Ekibi’nden önemli sosyal sorumluluk

Acentelerin Sesi Ekibi ve SAİK Başkanı Levent Korkut’dan devletin koruma aldığı çocuklara destek. Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Geçtiğimiz aylarda bize ulaşan bilgi sonrasında Acentelerin Sesi Ekibi olarak sosyal sorumluluk görevimizi gerçekleştirdik.Bahçelievler Sosyal Hizmetler Derneğinin yaptığı çağrıda son aylarda sokağa bırakılan çocuk hatta bebek sayısında artış olduğu ve Sosyal Hizmetler tesislerinin yetersiz kaldığı ve özellikle bebekler için yeni odalar yapılması gerektiği, maddi desteğe ihtiyaç olduğu bilgisi vardı.Dernek Yöneticileri ile iletişime geçip detay bilgileri aldıktan sonra Ekibimiz içinde organize olarak yapılması planlanan on odadan ikisinin bedelini karşılamayı taahhüt ettik. Acentelerin Sesi Ekip üyelerinin katkısı ile bir odanın, Çağrı Sigorta sahibi Sayın Levent Korkut’un şahsi destekleri ile de ikinci odanın yapımı tamamlandı.

Bahçelievler Şeyh Zayed Çocuk Evleri Kampüsü içinde yapılan odaların açılışı için Sosyal Hizmetler Derneği tarafından yapılan davete istinaden de Ekip Üyeleri ve Çağrı Sigorta sahibi Sayın Levent Korkut ile beraber 17 Mayıs 2019 tarihinde ilgili kampüse gittik.Çocuk Evlerinin yöneticileri ve Dernek yöneticileri ile evlerde kalan kimsesiz çocuklarla beraber önce odaların açılışını gerçekleştirdik. Açılışın ardından da Dernek tarafından organize edilen İftar yemeğine çocuklarla beraber katıldık.

Yarınlarımızın geleceği olan çocuklarımızdan kimsesiz olanları için özverili çalışmalarda bulunan Çocuk Evleri yönetici ve çalışanlarına, gönüllü olarak bu evlere desteklerini sürdüren Sosyal Hizmetler Derneği Yöneticilerine vatandaş olarak teşekkür ediyor, şükranlarımızı sunuyoruz. İhtiyaç olan on odadan ikisinin yapımına karşılıksız maddi destekte bulunan Acentelerin Sesi Ekibi üyelerine ve Çağrı Sigorta sahibi Sayın Levent Korkut’a da Ekibimiz ve toplum adına teşekkür ediyoruz.” denildi.