Sigorta Cini ile Ankara Sigorta arasında işbirliği

Perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, yaptığı iş birlikleri ile güçlenmeye devam ediyor. Sigorta Cini, 1936 yılından beri sigortacılık tecrübesiyle sektördeki saygın yerini koruyan Ankara Sigorta ile iş birliğine imza atarak gücüne güç kattı.

%100 Türk sermayesi ile sigorta sektörünün öncü kuruluşlarından biri olan Ankara Sigorta ile Türkiye’nin ilk perakende sigorta mağaza zinciri Sigorta Cini, iş birliği anlaşması imzaladı. Yapılan iş birliği sayesinde gücüne güç katan Sigorta Cini, anlaşmalı olduğu sigorta şirket sayısını 23’e çıkardı.

Sigorta Cini, Ankara Sigorta ile iş birliği yaparak gücüne güç katmanın yanı sıra Türkiye ekonomisinin büyümesine katkıda bulunmaya da devam ediyor.  “Mahallenizin Sigortacısı” misyonuyla yoluna devam eden Sigorta Cini, müşterilerinin sigorta ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak için geliştirdiği sigorta ürünlerini Ankara Sigorta’nın da arasında olduğu anlaşmalı sigorta firmaları ile ürün faydalarıyla ilgili şeffaf karşılaştırma ve profesyonel tavsiye hizmetlerimizle müşteri odaklı bir hizmet anlayışı sunuyor.