NN Hayat ve Emeklilik “NN Senin Mobilin”i yeniledi

NN Hayat ve Emeklilik, NN Senin Mobilin adı ile mobil uygulamasını yeniledi. Müşteri deneyiminin ön plana alındığı uygulama hızlı, dinamik ve yenilikçi yönüyle dikkat çekiyor.

NN Group bünyesinde faaliyet gösteren ve müşteri odaklı çözümler sunan NN Hayat ve Emeklilik, mobil uygulamasını yeniledi. Hızlı, dinamik ve yenilikçi yönüyle dikkat çeken NN Senin Mobilin, müşteri ve kullanıcı deneyimini de ön planda tutuyor. Yeni uygulama ile mevcut müşterilerinin daha hızlı, kolay ve dinamik bir şekilde sözleşmelerini inceleyerek, işlem yapabileceklerini belirten NN Hayat ve Emeklilik Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Didem Özsoy Dirican, “Mobil uygulamalar özellikle son yıllarda müşterilerin en çok tercih ettiği işlem ve iletişim araçlarından biri haline dönüştü. NN Hayat ve Emeklilik olarak Bireysel Emeklilik sektöründe mobil uygulama sunma konusunda öncüydük ve ilk geliştirenlerden biri olduk. İlerleyen yıllarda bu alandaki taleplerin değişeceğini ve ihtiyacın daha da artacağını öngörerek; kullanıcılardan deneyimlerine dair geri bildirimlerini aldık ve daha fazla kullanım kolaylığı sunan, yenilikçi ve dinamik bir mobil uygulama tasarladık” dedi.

Sadakat ve sürdürülebilirlik çok önemli

Yeni uygulamanın gerek tasarım gerekse de kullanım olarak oldukça iyi neticeler vereceğine inandıklarını ifade eden Didem Özsoy Dirican, “Mobil uygulamamız NN Senin Mobilin’in tasarımını yenileme sürecinde önemli sayıda müşteri görüşmesi ve testler yaptık. Müşterilerimizi dinleyerek, onların ihtiyaçlarına uygun olarak tasarladığımız mobil uygulamamızın müşteri sadakati ve sürdürülebilirliğini arttıracağına inanıyoruz.’’ dedi.

Hızlı, kolay ve dinamik

NN Hayat ve Emeklilik’in yeni uygulaması hızlı, kolay ve çok dinamik. Kullanıcı deneyimini ön planda tutan uygulama tüm mobil cihazlara uygun tasarlandığı için uygulamaya tabletten ve cep telefonundan giriş yapılabiliyor. Müşteriler, TC kimlik numarası ve cep telefonuna gelen şifre ile uygulamaya giriş yaptıktan sonra ‘’Beni Hatırla’’ butonuna bastıklarında, uygulama onları unutmuyor. Dinamik grafikler ile finansalların kolaylıkla görüntülendiği uygulamada bir de ‘’Sesli arama’’ özelliği olduğundan aranılan bilgilere kolayca ulaşmak mümkün. Uygulamada ayrıca NN müşterilerine sadakat programı olarak sunulan “Önce Sen” Dünyası’nın ayrıcalık ve avantajları görüntülenebiliyor ve havaalanı transferlerinden hobi indirimlerine kadar birçok fırsattan yararlanmada kolaylık sağlanıyor.