Eureko Sigorta web sitesini yeniledi

SHERPA tarafından Eureko Sigorta’ya “Herkes için sigorta!” vizyonuyla tasarlanan yeni web sitesi ve online şube, sigortayı kullanıcı odaklı bir anlayışla herkes için kolay ve anlaşılır bir deneyime dönüştürdü.

Dünyanın en büyük sigorta ortaklıklarından Hollanda merkezli Achmea’nın Türkiye’deki temsilcisi olan Eureko Sigorta, sektörde banka sigortacılığının lideri konumunda. Mevcut müşteri kitlesini zenginleştirmeyi ve farklı ihtiyaçlara sahip müşterilerine daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunmayı hedefleyen Eureko Sigorta, deneyim tasarımı stüdyosu SHERPA ile birlikte insanların zihnindeki geleneksel sigorta algısını yıkacak inovatif bir deneyim geliştirdi.

Kullanıcı araştırmalarında tespit edilen içgörüler ışığında, mobil kullanıcı öncelikli, kolay kullanılabilir dinamik bir deneyim sunma hedefiyle etkileşimli diyalog formatında yeniden tasarlanan Eurekosigorta.com.tr yeni Online Sigorta Şubesi, kullanıcı odaklı deneyim tasarımı geliştirme perspektifinde Türkiye’de bir ilk olarak gerçekleştirildi.

Sigorta dünyasında kuralları yeniden tanımlayan bu yeni deneyim, insanların sakındığı soğuk, katı ve karmaşık, alışılagelmiş sigorta şirketi duruşunu ortadan kaldırarak; Eureko Sigorta’nın her seviyeden kullanıcıya samimiyetle hitap eden yalın, daha anlaşılır, sıcak ve yakın vizyonunu başarıyla yansıtıyor.

Eureko Sigorta Bilgi Teknolojileri ve Dijital Kanallar Genel Müdür Yardımcısı İlker Arabacı projeyle ilgili olarak; “Sektörde müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı, bunu yaparken de her zaman bir adım önde olmayı hedefleyen bir markayız. Yenilikçi ve kullanıcı odaklı Eureko Sigorta vizyonunu, web sitemiz ve online şubemizin yenilenme sürecinde SHERPA ile birlikte çalışarak daha da genişletmek verdiğimiz en doğru kararlardan biri oldu. Birlikte, sigorta alanında farklı bilinç seviyesine sahip kullanıcıların tamamını kapsayan, anlaşılabilirliği ön planda tutan bir yaklaşım geliştirdik. Türkiye’de sigortacılık sektöründe, özellikle de kullanıcı deneyimi alanında böyle bir ilke imza atmak bizim için büyük bir gurur.” dedi.