Quick Sigorta, Kocaeli’de Kefalet ve Alacak Sigortası’nı anlatacak

Quick Sigorta, yarın (18 Haziran 2019)  gerçekleşecek Kocaeli Ticaret Odası Finansal Sigortalar Sunumu’nda Kefalet ve Alacak Sigortası ürünlerini tanıtarak sektörle buluşacak.

Kocaeli Ticaret Odası Finansal Sigortalar Sunumu, 18 Haziran Salı günü saat 13:30’da Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda başlayacak. Quick Sigorta yaptığı açıklamada, sunumda şirketin acente uygulamaları ve sigorta ürünleri hakkında önemli bilgiler verileceğini vurguladı.  Quick Sigorta yöneticileri aynı zamanda sunum öncesinde basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

 

Banka teminat mektubu yerine Kefalet Sigortası

 Quick Sigorta’nın sektör toplantısında tanıtacağı ürünlerden biri Kefalet Sigortası. Banka teminat mektubu yerine geçecek Kefalet Sigortası uygulamasıyla Quick Sigorta sektöre önemli bir enstrüman kazandırdı. Özellikle kamu ihale süreçlerinde bankalarca düzenlenen teminat mektuplarına alternatif oluşturup, kredi limitlerinin başka alanlarda kullanılmasını destekleyerek reel sektörün elini rahatlattı. Şirket Kocaeli’de yapacağı sunumda Kefalet Sigortası üzerine hem sektördeki önemli isimlere hem de acentelere önemli açıklamalarda bulunmayı planlıyor.

KOBİ’lere Alacak Sigortası

Sunumda Quick Sigorta’nın yer vereceği bir diğer sigorta ürünü ise KOBİ’lere Alacak Sigortası. KOBİ’lere yeni imkanlar sunan bu sigorta ürününü Quick Sigorta iki ayrı ürün olarak sunuyor. Birincisi, Devlet Destekli Alacak Sigortası; ikincisi ise Tamamlayıcı Alacak Sigortası. Quick Sigorta, KOBİ’lerin alacaklarını garantiye alan Devlet Destekli Alacaklı Sigortası hakkında önemli bilgiler verecek.

Kocaeli Ticaret Odası Meclis Salonu’nda gerçekleşecek toplantıda Quick Sigorta Genel Müdürü Ahmet Yaşar, Satış ve Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Halil Alaeddinoğlu, Kurumsal Riskler ve Satış Direktörü Sibel Doğaç, Finansal Risk ve Analiz Müdürü Yasemin Ezenerden, Acenteler ve Satış Uzman Yardımcısı Serkan Öztürk konuşma yapacak.