Unico Sigorta’nın acente ve brokerleri Fransız Rivierası’nı gezdi

Unico Sigorta acente ve brokerleri, 27 – 30 Haziran tarihleri arasında Güney Fransa’yı keşfe çıktı. Nice’den Cannes’a, St. Tropez’den Monte Carlo’ya kadar rüya gibi bir programla Fransız Rivierası’nı gezme fırsatı yakalayan Unico Sigorta acente ve brokerleri eğlence hayatı, deniz kum ve güneş tatilleri için dünyanın cazibe merkezi Cote D’Azur’de keyifli vakit geçirdi.

 

Acente ve brokerlerin Güney Fransa seyahati, Promenade des Anglais, eski Nice şehrinin bulunduğu bölge Vieux Nice, Massena Meydanı ve trafiğe kapalı alışveriş bölgesi Zone Pietonne turuyla Nice’de başladı. Gezi kapsamında Unico Sigorta misafirleri ikinci gün dünya jet sosyetesinin tercih ettiği ve Brigitte Bardot ile özdeşleşmiş dünyanın en ünlü balıkçı köylerinden St Tropez ve Fransız Rivierası’nın en ünlü şehri film festivaliyle ünlü Cannes’ı görme fırsatı yakaladı.

Seyahatin üçüncü gününde acente ve brokerler bir günde üç farklı ülkeye ayak bastı. Fransa’dan hareket eden misafirler İtalya sınırını geçip, tüm dünyada müzik festivali ile meşhur San Remo’ya ulaştı. Şık giyimli insanları, pahalı evleri, son model arabaları ile dikkat çeken İtalyanlar’ın uğrak yeri olan kasaba, müzik festivaline ev sahipliği yapan tarihi Ariston Sineması ve orta çağ dönemi mimarisiyle misafirleri etkiledi. Öğle yemeğini klasik bir italyan restorantında italyan lezzetlerini tadarak tamamlayan Unico Sigorta acente ve brokerleri üçüncü ülke olan Monako Prensliği’ne doğru yola çıktı. Formula 1 pistinden geçip, kayalar üzerine inşa edilmiş Saray Bölgesi’ni ziyaret eden misafirler, lüks, şatafat ve şıklığın iç içe geçtiği Monte Carlo’da keyifli zaman geçirdiler.

Güney Fransa seyahatinin son gününde, Unico Sigorta’nın misafirleri orta çağdan kalma olağanüstü bakımlı taş binalar ve arnavut kaldırılmalarıyla döşeli Cote d’Azur’un efsane kasabası St. Paul de Vence’ı ziyaret etti. Ünlü sanatçılar Jean-Paul Sartre, Matisse, Chagall ve Picasso’nun bile ışığına ve güzelliğine kapıldığı bu kasabada, acente ve brokerler tarihi alanların yanı sıra, şık sanat galerileri ve butikleri ziyaret etti.

Özer Özcan: “Acente ve brokerlerimizin motivasyonu bizler için çok önemli.”

Unico Sigorta Genel Müdür Vekili Özer Özcan kendisinin de bizzat katıldığı Güney Fransa Seyahati ile ilgili olarak: “Unico’nun en önemli satış kanalı olan acentelerimizin ve brokerlerimizin motivasyonu bizler için çok önemli. Onların başarılarını taçlandırmak ve gelecek dönem için enerji toplamak üzere düzenlediğimiz seyahatimizi güzel anılar biriktirerek sonlandırdık. Omuz omuza çıktığımız bu yolda, bizlerle inançla ilerleyip başarı yakalamamızı sağlayan iş ortaklarımıza çok teşekkür ediyoruz. İleriki dönemde de kurduğumuz kuvvetli bağ ile hedeflerimize ulaşacağımıza inanıyoruz.” dedi.