HDI Sigorta’dan oto sigortalarında fark yaratan ürünler

HDI Sigorta, müşterilerine trafik sigortası ve kaskoyu birleştirerek hizmete sunduğu ‘Trafikasko’ ve ‘Avantajlı Kasko’ ürünleri ile kolay çözümler sunuyor. Oto sigortalarında ihtiyaç duyulan tüm teminatlar HDI Sigorta ‘Trafikasko’da. HDI Sigorta, sigortalının aracını, kendisini ve üçüncü şahısları birçok riske karşı Trafikasko ile tek poliçede güvence altına alıyor. Hem fiyat avantajı hem de ihtiyaç duyulan tüm teminatları tek poliçede sunan Trafikasko, ödeme ve takip etme işlemlerini kolaylaştırmanın yanında iyi şoförlere iyi fiyat politikası ile birçok avantajı kapsıyor.

Günümüz piyasa koşullarında her sektörde olduğu gibi sigorta sektöründe de müşteri ihtiyacının sürekli olarak değiştiği ve geliştiğine vurgu yapan HDI Sigorta Oto Sigortalarından Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ufuk UL: HDI Sigorta olarak sunduğumuz ürün ve hizmetlerimizde, müşterinin her geçen gün değişen ve gelişen ihtiyaçlarına bütünüyle cevap verebilecek nitelikte çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Trafikasko ürünümüz ile trafikte uzun yıllar hasar yapmayan kriterlere uygun özenli müşterilere tüm teminatların bir arada olduğu uygun fiyatlı poliçe imkanı sunuyoruz.

Trafik ve Kasko teminatlarını bir arada sunan bir diğer ürünümüz de ‘Avantajlı Kasko’. Bu ürün Trafikasko gibi belli özelliklere sahip müşterilere araç yaş sınırlaması olmaksızın öneriliyor. Ürünün en önemli özelliği Kasko priminin günde 1 TL veya daha altında bir fiyata sahip olması. Trafik poliçesini tamamlayıcı bir özelliğe sahip. Bir çarpışma hasarında Trafik poliçesi sigortalının kusuru nispetinde karşı aracın hasarını karşılarken, Avantajlı Kasko kusur durumuna bakmaksızın sigortalı aracın kendi hasarını araç değerine kadar karşılamakta. Cam hasarı ile arıza veya kaza durumunda oluşan çekme çekilme hasarları da bu poliçe teminatları kapsamında.

Sigorta Sektöründe HDI Sigorta’ya ait özel bir ürün de ‘Pert Araç Genişletilmiş Kasko’poliçesi. Güvenli sürüşe uygun şekilde onarılmış Pert aracınızın kaskosunu yapan bir ürün; Pert Araç Genişletilmiş Kasko poliçesini satın almaya karar verdiğinizde aracınızın ücretsiz olarak ekspertizi yapılarak güvenli sürüşe uygun olup olmadığı incelenir. Böylece hem sizin hem de trafikteki diğer kişilerin can ve mal güvenliğini korumaya yardımcı olunur. Ayrıca Pert olduktan sonra onarılan araçların kaskosu pek yapılmadığından alım satım değerleri düşmektedir. Pert Araç Genişletilmiş Kasko ile aracınızın alım satım değeri yükselir. Kredili alımlarda kredi süresince kasko ihtiyacı da karşılanır.

Sözlerini sürdüren UL, “Rekabetin her geçen gün arttığı sigorta sektöründe gelecekte de yukarıdaki ürünlerin benzerlerini sunmaya devam edeceğiz. Müşteriye dokunmak, ihtiyacını anlayarak en iyi şekilde karşılamak bizim için önemli. Sigorta sektörü içerisinde mevcut pasta payı ile devam etmek yerine, sektöre ve müşterimize değer katacak yeni ürün ve hizmetler geliştirerek ilerlemek hedefindeyiz. Değişen dünya ve piyasa şartlarında HDI Sigorta olarak fark yaratmaya devam edeceğiz” şeklinde görüşlerini paylaştı.