The Dive In Festival’e Türkiye de dahil edildi

Küresel sigorta endüstrisinde çeşitliliği ve katılımı teşvik eden The Dive In Festival, beşinci yılında rekor sayıda ülkede etkinliklerle kutlanacak. Festival etkinlikleri, 24-26 Eylül tarihlerinde 24 ülke ve 33 şehirde gerçekleşecek. Nijerya, Bahreyn, Türkiye, Umman ve Endonezya ilk defa etkinliklere ev sahipliği yapacak.

Sigorta profesyonelleri www.diveinfestival.com adresinden yakındaki etkinliklere göz atabilecekler ve kayıt olabilecekler. Bu yılki konuşmacılar arasında Frank Bruno, Esther Rantzen, Mary Portas ve Reggie Yates bulunuyor. Üst üste üçüncü yıl için, Gallagher beşe beş Community Cup futbol turnuvasına ev sahipliği yapacak. Bu yılki turnuva 20 Eylül’de gerçekleşecek. 2019 festivalinin teması, #inclusionimpact, geçen yılki “eyleme dair farkındalık” geliştirme kampanyasına dayanıyor.

Dive In Komitesi’nin başkanı ve Marsh’ın küresel medya ilişkileri direktörü Jason Groves, “The Dive In Festival, dünyadaki sigorta sektörü genelinde işbirliğini geliştirme becerisi bakımından benzersiz. Bu yıl katılacak şehir ve ülkelerin rekor sayısı, gittikçe daha fazla insanın işyerlerini daha sıcak ve kapsayıcı hale getirmeye kararlı olduklarını gösteriyor.” dedi.