VHV’de 100’üncü yıl mutluluğu  

Almanya’nın Hannover kentinde 1919 yılında inşaat ve ticaret meslek birliği tarafından kurulan sigorta devi VHV (Vereinigte Hannoversche Versicherung) 100. yılını renkli etkinliklerle kutladı.

VHV (Vereinigte Hannoversche Versicherung) kuruluşunun yüzüncü yıl dönümünü, 14 Haziran 2019 tarihinde şirket merkezinin yer aldığı Almanya’nın Hannover şehrinde görkemli ve renkli etkinliklerle kutladı. VHV Holding AG CEO’su Uwe H. Reuter’in ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliklere Almanya Aşağı Saksonya eyâletinin üst düzey yetkilileri ve önde gelen isimleri de katıldı. VHV Holding’in 3000’e yakın çalışanının doyasıya eğlendiği etkinliklerde, VHV’nin Avrupa Birliği dışındaki en önemli yatırımı durumunda olan VHV Reasürans ekibi de kutlamalarda tam kadro yer aldı.

VHV’nin 1919’dan günümüze gelişini anlatan bir kısa film dev ekranda konuklara gösterilirken, Uwe H. Reuter konuşmasında, VHV’nin gelecek hedef ve stratejilerini çalışanlarla paylaştı. VHV’nin sahip olduğu ilkeler ve çalışan kalitesiyle ikinci yüz yılına umutla girdiğini belirten Reuter, “Dünya hızla dijitalleşirken, VHV olarak bunun gerisinde kalamazdık. Bu nedenle ikinci yüzyılımızın başında tüm enerjimizi dijitalleşme üzerine yöneltiyoruz” dedi. Reuter, VHV’nin yeni dönemde açık ofis çalışma şeklini benimseyeceğinin de altını çizerek bunun ilk adımlarını grubun merkez ofis binasındaki yönetim katından başladıklarını ve ilerleyen dönemde hızla tüm ofislerde bu yapıya geçeceklerini de sözlerine ekledi.

VHV REASÜRANS’A BÜYÜK İLGİ

Yüzüncü yıl kutlamalarında en büyük ilgiyi grubun Avrupa Birliği dışındaki en büyük yatırımı olan VHV Reasürans gördü. Grup olarak yüz yaşında olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadıklarını söyleyen VHV Reasürans Genel Müdürü Maximilian Stahl, “Ben ve ekibim Almanya’nın en köklü markaları arasında yer alan bir şirketin parçası olmanın gururunu yaşıyoruz. VHV Reasürans olarak gruptan gelen yüz yıllık birikimimiz ve sermaye gücümüzle hizmet verdiğimiz Mühendislik ve İnşaat, Ticari ve Sinai Yangın, Sanat Eserleri ile Enerji Sektör Riskleri reasürans kabulleri alanlarında ilk akla gelen reasürörlerden biri olma başarısını gösterdik. Şirkat kültürümüz olan adil ve çözüm odaklı hizmet anlayışımızla sektörde edindiğimiz yeri pekiştirme daha da ilerilere taşıma yolunda ilk günkü heyecanla çalışıyor, gelecek yıllara daha da umutla bakıyoruz” diye konuştu.

‘VHV HOLDİNG’İN TAKDİRİNİ KAZANDIK’

VHV Reasürans olarak istikrarlı büyüyen Türkiye sigorta pazarının bir parçası olmaktan gurur duyduklarını ifade eden Stahl, “VHV Reasürans olarak bizler de, ana şirketimizin ulaştığı yaşlara Türkiye’de ulaşmayı amaçlıyor ve bu yolda emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye’nin geleceğine olan inancımız tam. VHV Reasürans olarak Türkiye sigorta sektörünün gelişimine reasürans tarafında katkıda bulunmanın ve sonuçlarımız ışığında VHV Holding’in takdirini kazanmanın heyecanını yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.