Katılım Emeklilik’e “En Hızlı Büyüyen Sigorta Şirketi” ödülü

İngiltere’nin önde gelen finans yayını Global Business Outlook,  Katılım Emeklilik’i ‘En Hızlı Büyüyen Hayat Sigortası Şirketi’ dalında ödüle layık buldu.  Katılım Emeklilik, 2018’de hayat sigortası alanında 42 milyon 552 bin TL prim üretimi ve yüzde 58,5 pazar payıyla faizsiz kategoride sektör liderliğini sürdürmüştü.

Alanında uzman jürisiyle tüm dünyada iş dünyasının enlerini seçen ve bu yıl beşincisi düzenlenen Global Business Outlook Ödülleri sahiplerini buldu. Global Business Outlook Jürileri, Katılım Emeklilik’i Türkiye’de ‘En Hızlı Büyüyen Hayat Sigortası Şirketi’  seçti. Katılım Emeklilik Genel Müdürü Ayhan Sincek, “Tüm dünyada iş dünyasının enlerini seçen İngiltere’nin önde gelen finans yayını Global Business Outlook’tan bir ödül daha almış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Daha önce de “Türkiye’nin En İyi Yeni Tekafül Şirketi 2017” ödülünü almıştık. Yüzde 100 faizsiz yapımızla kurulduğumuz günden beri vatandaşlarımızın teveccühüyle büyüyüp gelişiyoruz. Faizsiz sigortacılıkta yenilikçi anlayışımız, modern teknolojik yatırımlarımız, müşteri odaklı yaklaşımımızla sektörden hızlı büyümeye devam ediyoruz” dedi.

Global Business Outlook’a, hem ulusal hem de bölgesel olmak üzere birçok proje katıldı. 2015 yılından beri düzenlenen organizasyon, alanında uzman jürisi ile global iş dünyasının ilham verici ödülleri arasında yer alıyor.