SAİK’ten acenteler lehine önemli bir anlaşma daha

TOBB SAİK Yönetimi acenteler adına değerli bir anlaşmaya daha imza atıldığını duyurdu. Levhaya kayıtlı tüm sigorta acentelerinin kazançlarını arttırabilmeleri ve yeni bir satış alternatifi yaratabilmeleri adına NN Hayat ve Emeklilik’in Tamamlayıcı Sağlık Sigortası ürünlerine aracılık edebilecekler.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar

Edindiğimiz bilgilere göre TOBB SAİK Yönetimi biz Acenteler adına değerli bir anlaşmaya daha imza atıp, duyurusunu da yapmıştır.

Geçtiğimiz aylarda NN Hayat ve Emeklilik A.Ş. tarafından TOBB, Oda ve Borsa üyelerinin, çalışanlarının ve aile fertlerinin yararlanabileceği Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Projesi hazırlanmıştı. TOBB SAİK İcra Komitesinin çalışmaları neticesinde Levhaya kayıtlı tüm sigorta acentelerinin kazançlarını arttırabilmeleri ve yeni bir satış alternatifi yaratabilmeleri adına bu sistemden yararlanmak isterlerse, söz konusu ürüne aracılık edebilme imkanı sağlanmıştır.

Bu kapsamda, tamamlayıcı sağlık sigortası ürününe aracılık etmek isteyen meslektaşlarımızın şayet halihazırda acenteleri değillerse NN Hayat ve Emeklilik A.Ş.’ye acentelik başvurusunda bulunması neticesinde bu özel ürünü satmaya başlayabileceklerdir.

Acentelik alma şartlarında hiç bir zorluk çıkartılmayacağı gibi, tahsilattan komisyon almak istenmesi durumunda teminat mektubu olmadan isteyen herkese acentelik verilecek. Böylelikle Anadolu’da bilhassa acentelik sözleşmeleri (hasar yada üretim azlığı v.b. sebepler ile) iptal olan acenteler ekmeksiz kalmayacak. Bu acentelikleri sayesinde levha kayıtları devam edecek bunun yanında aynı il de beş acente ile de elementer iş paylaşımı yaparak evlerine ekmek götürme şanslarını devam ettirebilecekler. Ürün ve acentelik işlemleri için gerekli bilgilere aşağıdaki linklerden ulaşılabilir.

Acentelerin gelirlerini arttırmak adına bu çalışmayı gerçekleştiren İcra Komitesi Yönetimine Ekibimiz ve tüm Acenteler adına teşekkür ediyor anlaşmanın hayırlı olmasını temenni ediyoruz.” denildi.

 

Tamamlayıcı Sağlık Sigortası

https://www.nnhayatemeklilik.com.tr/tamamlayici-saglik-sigortasi/once-saglik

Acentelik işlemleri

https://www.nnhayatemeklilik.com.tr/tamamlayici-saglik-sigortasi/acentelik-kabul-sartlari