AXA Sigorta’dan retro reklam filmi serisi

AXA Sigorta, bugünün sigorta ürünlerinin faydalarını eğlenceli bir dille aktarmak amacıyla hayata geçirdiği yeni retro kampanya filmlerinde 80’li 90’lı yıllardaki eski reklamlara gönderme yaparak gülümsetiyor. Kampanyada konut, sağlık, kasko ve cep telefonu sigortaları esprili bir dille tüketiciyle buluşuyor.

Sektörün gelişimi için sigorta sektöründe farkındalığı artırmaya yönelik hazırlanan filmler, gülümseten senaryo ve çekimleriyle dikkat çekiyor. 80’li ve 90’lı yılların abartılı karakter seçimi ve sahneleriyle bir nostalji yaşatan kampanya dijital mecralarda yayınlanacak konut, sağlık, kasko ve cep telefonu ürünleri olmak üzere dört farklı filmden oluşuyor.

Sigorta bilincini arttırma misyonu

Yeni kampanya ile ilgili görüşlerini paylaşan AXA Sigorta Pazarlama Direktörü Alper Tanyer şunları söyledi: “AXA Sigorta olarak yine sıcak, açık, net ve eğlenceli iletişim tonumuzla ürünlerimiz için yepyeni reklam filmleri hazırladık. İlhamımızı da hepimizin zaman zaman özlemle andığı eski günlerden aldık. Günümüzün ürün ve hizmetlerinin reklamları, 80’li ve 90’lı yılların biraz da tebessümle hatırladığımız iletişim diliyle yapılsa nasıl olurdu düşüncesinden yola çıktık. ‘Nerede o eski bayramlar’ söylemini her bayramda duyarız, biz de ‘nerede o eski reklamlar’ diyerek keyifli ve eğlenceli bir şekilde sigorta bilincini arttırma misyonumuza katkıda bulunmayı hedefledik” dedi.

Batesmotelpro tarafından 2 günde ve 40 kişilik bir ekiple hazırlanan filmlerin yönetmenliğini Silvyo Behmoaras üstlendi.

Reklam Filmleri Linkleri:

Konut: https://youtu.be/6WaUdUZuh4s

Kasko: https://youtu.be/7VGGPaGgUXE

Sağlık: https://youtu.be/aqHqTtuuZZQ

Cep Telefonu: https://youtu.be/Nuc3YaGcxBw