Halk Emeklilik’ten “Eğitim Destek Sigortası”

Günümüzde finansal okuryazarlığı yüksek müşteri kitlesine sahip bankalar ile entegre çalışan sigorta şirketleri müşteri ihtiyaçlarına yönelik ürünler ile sektörde ön sıralara çıkıyor. Halk Emeklilik’in büyük ilgi gören Eğitim Destek Sigortası ürünü ile arz sağladığı eğitim sigortaları bu ürünler arasında ilk sıralarda yer alıyor. Tüm ebeveynlerin çocuklarının en iyi eğitimi alarak, en iyi okullara giderek yetişmesi için ellerinden geleni yaptıklarını ifade eden Halk Emeklilik Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Sibel Sağlam, hayatta beklenmedik aksiliklere karşı çocukların eğitimini güvenceye almanın günümüzde kaçınılmaz olduğunu söyledi. Sağlam, “Eğitim hayatında en önemli iki şeyin alınan eğitimin kalitesi ve devamlılığı olduğu bilinci ile karşılaşılabilecek olası durumlara karşı önlem alınmalıdır.

Planların dışına çıkmak zorunda kaldığımız olumsuz durumlara karşı önlem almamızı sağlayan, çocuklarımızın geleceğini finansal olarak güvence altına alan eğitim sigortası ürünlerine olan ilgi her geçen gün biraz daha artıyor” şeklinde konuştu. Gönderilen özel okullar, özel dersler, yurtdışı eğitimleri düşünüldüğünde eğitim için harcanabilecek masrafların kat kat arttığına vurgu yapan Sağlam, “Yükselen bu kalite karşısında da veliler yarınını düşünmek zorunda kalıyor ve günümüzde gelinen nokta eğitim sigortasını ihtiyaç haline getiriyor” dedi.

 Eğitim hayatı boyunca müşterinin yanında

Halk Emeklilik, Eğitim Destek Sigortası ile bir yandan eğitim hayatında gerçekleşebilecek olumsuzluklara karşı güvence sağlarken; diğer yandan ek fayda hizmetleri ile kariyer basamaklarında müşterilerinin ve öğrencilerin yanında oluyor. Tüm Halkbank müşterilerine ve çocuğunun eğitimini güvence altına almak isteyen ebeveynlere özel tasarlanan Eğitim Destek Sigortası ile sigortalının sigorta süresi içerisinde vefatı halinde çocuğunun, torununun veya eğitimini üstlendiği başka bir öğrencinin eğitim masrafları Halk Hayat ve Emeklilik tarafından karşılanıyor. Eğitim Destek Sigortası ürünümüzde teminat tutarı müşteri tarafından belirleniyor.

“Bu ürünümüzde, vergi avantajının yanında birbirinden faydalı asistans hizmetleri ile sadece risk gerçekleştiğinde değil, eğitim süresince müşterilerimizin ve öğrencilerin yanında oluyoruz” diyen Sağlam, ürün kapsamında verdikleri ek hizmetler hakkında şunları söyledi: “Kariyerini yönetmek isteyen herkes için kariyerimi ben yönetiyorum hizmeti sunuyor, çocuk-ergen psikolojisi, eğitim danışmanlığı hizmetleri çocuk ve büyük sağlığı danışma hattı ile müşterilerimize destek oluyoruz. Çocuk-ergen psikolojisi desteğiyle, iyi bir gelecek için eğitimin yanında zihinsel olarak da hazır olmalarına imkan tanıyor, ihtiyaç duyabileceği zamanlarda da müşterilerimizin yanında oluyoruz. Bu alanda değişen ihtiyaç ve beklentiler çerçevesinde kendimizi geliştirmek müşterilerimizin yanında olarak hayatta karşılaşabilecekleri zor durumlarda onlara bir el uzatmak asıl hedefimiz.”
Tüm Türkiye’de sağlıkla ilgili her konuda 7/24 ulaşarak bilgi ve yönlendirme hizmeti sunan ve bununla birlikte çocukların gelişiminde eğitim kadar önemli olan sosyal aktivitelerin de bu süreçte yer almasına olanak tanınan üründe; etüt, hobi aktiviteleri, dil kursu ve sanat eğitimlerini %10-%30 arasında indirimli satın alma olanağı sağlanıyor.