Sigorta Cini, yıllık satış toplantısını gerçekleştirdi

Sigorta Cini’nin yıllık satış toplantısı, genel müdürlüğün yanı sıra 18 ildeki mağaza müdürleri ve direkt satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.

“Hedef Cinler”in bir araya geldiği ve Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı ve Sigorta Cini Satış ve Satış Destekten Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat yönetiminde gerçekleştirilen toplantıda şirketin 2019 ilk yarı değerlendirilmesi yapıldı.

Sigorta Cini, 18 ildeki mağaza müdürleri ve direkt satış yöneticilerinin katılımıyla gerçekleştirdiği yıllık satış toplantısında; 2019 yılı ilk yarıyılı değerlendirildi ve yılın 2. yarısına ait stratejiler ve hedefler görüşüldü.

Temmuz 2019 itibariyle 18 ilde 39 mağazaya ulaştıklarını belirten Sigorta Cini Genel Müdürü Erdem Aydınlı; “Hedefimizeistikrarlı bir şekilde ulaşıyoruz. Kuruldukları günden beri etkin ve doğru bir planlama ile hareket ettiklerini belirten Aydınlı; “Büyümenin yanı sıra yeni kanal ve iş modellerine yatırım yaparak sektörün ilklerinden olmak öncelikli ajandalarımızın başında geliyor. Aramıza katılan yeni arkadaşlarımız ve yeni mağazalarımızla birlikte bu alana yaptığımız yatırımları sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.

Erdem Aydınlı’nın konuşmasının ardından konuşan Sigorta Cini Satış ve Satış Destekten Sorumlu Grup Müdürü Fulya Argat yılın 2. yarısından itibaren özellikle KOBİ’lere odaklanarak Sigorta Cini’nin istikrarlı büyümesini sürdüreceğine değindi. Argat; Sigorta Cini olarak 2019 yılı için KOBİ’leri hedefleyerek “neden sigortaya ihtiyaçları olduğunu” anlatan bir iletişim planı izleyeceğiz. Ciddi maddi kayıplara uğrama riski ile de karşı karşıya olduklarını fark ettikçe, sigortalı KOBİ’lerimizin artacağına inanıyoruz.” dedi.

“Mahallenizin Sigortacısı” sloganıyla 6 yıl önce yola çıkan Sigorta Cini, her geçen gün mağaza ağıyla büyürken sektöre getirdiği yeniliklerle müşterilerine yepyeni fırsatlar sunmaya devam ediyor.