AXA Sigorta’nın sponsorluğunun ilk yılında voleybolda Avrupa ikinciliği geldi

2018-19 sezonunun başından bu yana Türkiye Voleybol Federasyonu’nun sponsorlarından biri olan AXA Sigorta’nın yöneticilerinin de takip ettiği turnuvada finale başarıyla çıkan Filenin Sultanları, bir önceki turnuvada da şampiyon olan Sırbistan’a 3-1 mağlup oldu. Maçın sonuna kadar iyi mücadele eden ve dördüncü seti kazanarak durumu 2-2’ye getiren kızlarımız, 15-12 kaybettikleri son set sonucunda 16 yıl aradan sonra tekrar Avrupa ikincisi olarak gümüş madalya kazandılar.

AXA Sigorta yöneticileri Yavuz Ölken ve Mert Ekitmen’in Polonya’ya karşı millilerimizin 3-1 kazandığı yarı final karşılaşmasının mutluluğu Sigorta Dünyası objektifine böyle yansımıştı.

Turnuvayı değerlendiren AXA Sigorta CEO’su Yavuz Ölken, sponsoru oldukları voleybolcularımızın Avrupa ikinciliğine ulaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi. Ölken, Türk voleybolunun başarılarının dünya çapında sürmesi için AXA Sigorta’nın desteğinin milli takımlar düzeyinde, Türkiye Voleybol Federasyonu’yla gerçekleştirilecek işbirlikleriyle devam edeceğini söyledi.