IBS Sigorta ve Reasürans’tan İzmir’in ağaçlandırılmasına destek

Tema Vakfı’nın İzmir’deki orman yangınlarının ardından bölgenin ağaçlandırılması için başlattığı kampanyaya IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlik tarafından 5 bin fidan bağışı yapıldı. İzmir’de gerçekleşen ve yaklaşık 5 bin hektarı etkileyen orman yangını sonrasında İzmir Büyükşehir Belediyesi önderliğinde 7 sivil toplum kuruluşu ‘Hedef 1 Milyon Fidan’ kampanyasını hayata geçirdi.

“İzmir’in Dağlarında Çiçekler Yine Açsın” kampanyasına destek olarak küllerinden doğması için harekete geçen IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlik, kampanyaya katılarak TEMA’ya bağışta bulundu.

TEMA Vakfı’na 5 bin fidan bağışladıklarını açıklayan IBS Sigorta ve Reasürans Brokerlik Genel Müdürü Murat Çiftçi, “İzmir’in yaşadığı bu acı yangın tecrübesini geride bırakmak ve yaralarını hızla sarmak için başta İzmir Büyükşehir Belediyesi olmak üzere tüm sivil toplum kuruluşları, kamu ve özel sektörün el ele vermesi çok sevindirici. Biz de bu yenileme çalışmalarına 5 bin fidan ile destek olarak yeniden ağaçlandırma çalışmasının bir parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.” şeklinde konuştu.