TSB Başkanı Atilla Benli “Trafik Medya Ödülleri” törenine katıldı

Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, TSB Başkanlığının  ilk gününde Trafik Medya Ödülleri törenine katıldı.

Türkiye Sigorta Birliği’nden (TSB) konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Trafik güvenliği konusundaki farkındalığın artırılması amacıyla görsel medyanın kullanılmasına yönelik 26 Ekim 2018- 24 Mayıs 2019 tarihleri arasında “Trafik Güvenliği Televizyon Ödülleri Projesi” İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilmişti. Proje kapsamında televizyonlarda en çok izlenen TV dizileri, haber programları, haberler, magazin programları takip edilerek trafik güvenliği olgusuna içeriklerinde en çok vurgu yapan programlar seçilerek, bu dizilerde rol alan oyuncuların, dizi ve program yapımcılarının, haber müdürlerinin, haber sunucularının ödüllendirilmesi ile karayolu trafik güvenliği kültürünün daha geniş kitlelere duyurulması amaçlanmıştı. Bu kapsamda; İçişleri Bakanı Sayın Süleyman Soylu’nun katılımlarıyla 04 Ekim 2019 saat 10:00’da Conrad İstanbul Bosphorus Hotel’de Trafik Medya Ödülleri Programı gerçekleştirildi.

Programa; İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Emniyet Genel Müdürü Mehmet Aktaş, Jandarma Genel Komutanı Yardımcısı Ali Çardakçı, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Musa Avsever, Marmara ve Boğazlar Bölge Komutanı Engin Özgüç, İstanbul İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuh Köroğlu, Emniyet Genel Müdür Yardımcıları, ve ilgili daire başkanları ile Medyanın bazı temsilcileri katıldı.

Emniyet Genel Müdürlüğü Trafik Hizmetleri Başkanlığınca hazırlanan Trafik Medya Ödülleri programında, Seçici kurulunda TSB Başkanlığı makamının da yer aldığı etkinliğine Birlik Başkanı Atilla Benli, TV Dizileri kategorisinde ödüle layık görülen TRT 1 de ekranlara gelen Vuslat isimli dizi oyuncularına plaketlerini verirken, Benli’ye, projeye katkılarından ötürü İçişleri Bakanı Süleyman Soylu da bir plaket takdim etmiştir.” ifadelerine yer verildi.