SAİK Yönetimi Bilecik’te bölgesel istişare toplantısına katıldı

TOBB SAİK Yönetimi Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Sigorta Acenteleri Bölgesel İstişare toplantısına katıldı. Toplantıda sigorta acentelerine dair genel veriler katılımcılara aktarıldı.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“Değerli Meslektaşlar,

TOBB SAİK Yönetimi 4 Ekim 2019 tarihinde Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde Sigorta Acenteleri Bölgesel İstişare toplantısına katılmışlardır.
Toplantının açılış konuşması Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin tarafından yapılmıştır. Bilecik TSO Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından düzenlenen İstişare toplantısına katılan SAİK Yönetimi göreve geldikleri günden bu yana gerçekleşen icraatlar, yaptıkları Sektörel toplantılar, görüşmeler ve çalışmalar hakkında ki detaylı bilgileri katılan Acente meslektaşlara aktarmışlar. Toplantıda TOBB Sigortacılık Müdürü Mevlüt Söylemez Sigorta Acentelerine dair genel verileri katılımcılara aktarmışlardır.Toplantıya katılan Acenteler de İcra Komitesi Yönetimine bölgesel sorun ve konular ile geneli ilgilendiren mesleki konularda ki görüş ve önerilerini aktarmışlar. Toplantıya Bilecik İl Acenteleri dışında Eskişehir, Bursa İllerinden Sigorta Acenteleri ve TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyeleri ve İl Delegeleri de katılmışlardır. TOBB SAİK Yönetimine ve toplantıya katılan değerli meslektaşlarımıza mesleğimize katkılarından dolayı teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” denildi.