AVSAD’dan Koru Sigorta’ya ziyaret

AVSAD Başkanı Eyyup Çelik ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Koru Sigorta A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Soner Şahin’i makamında ziyaret etti. Toplantıda Soner Şahin’e Acenteler ve Pazarlama Direktörü Barış Tabakoğlu ve İstanbul Avrupa Bölge Müdürü Murat Balkır eşlik ettiler.

Başkan Eyyup Çelik, Soner Şahin’e ‘’Koru Sigortayı yakından takip ettiklerini iki senedir teknik karlılıklarını sürdürebilmelerinin güven verici olduğunu iletti’’.

Sigorta sektörünün 2019’daki görünümü, acentelerin sektördeki konumu ve Koru Sigorta A.Ş. ile yeni hedeflerini istişare ettiler.

Soner Şahin ziyarette yaptığı konuşmasında, acentenin her zaman yanında olan bir şirket olduklarını belirterek, başarının sürdürülebilir olmasını anlamlı bulduğunu ifade etti. Şahin, “Acente ve sigorta şirketleri aynı gemide mücadele veriyorlar Acenteler bizim ayrılmaz ortağımızdır herkes bunun farkında olmalıdır” dedi. AVSAD’ın nezaket ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarının altını çizen Şahin, AVSAD ile yeni iş birliktelikleri yapmak istediklerini söyledi.

AVSAD Başkanı Eyyup Çelik ise Soner Şahin’e ziyaretlerinde Yönetim Kurulu ve Üyeleri adına günün hatırası olarak ATATÜRK heykeli takdim etti.

Toplantının ardından Koru Sigorta A,Ş. ailesi, AVSAD Yönetim Kurulu Üyelerini öğle yemeğinde misafir ettiler.  Görüşmeler sonrasında hep birlikte hatıra fotoğrafı çekiminin ardından Soner Şahin AVSAD ile iş birliğinin en kısa zamanda etkin olarak hayata geçirilmesini arzu ettiğini belirterek Başkan Eyyup Çelik’e ve Yönetim Kurulu Üyelerine başarı dileklerini iletti.