Sompo Sigorta, Adana’da Yeni Bölge Ofisi’nde…

Sompo Sigorta, Türkiye ekonomisinin lokomotif illerinden Adana’da ofis yatırımı yaparak Adana Bölge Müdürlüğü’nü yeni ofise taşıdı.

Sompo Sigorta, Türkiye çapında 10 Bölge Müdürlüğü ve 5 Şube ile acentelerine ve banka şubelerine hizmet veriyor.

Türkiye’nin geleceğine duyduğu güvenle ülke çapında yatırımlarına hız kesmeden devam eden Sompo Sigorta, Türkiye ekonomisinde kilit role sahip Adana’da yeni bir ofis satın alarak Güney Anadolu Bölge Müdürlüğü’nü taşıdı. Adana’nın en önemli caddelerinden Atatürk Caddesi üzerinde yer alan, acenteler için eğitim ve toplantı salonlarının yer aldığı, 2 kat ve toplam 440 metrekareden oluşan modern ofise yaptığı yatırımla Sompo Sigorta, bölgesel kalkınmaya desteğini sürdürüyor. Sompo Sigorta aynı yaklaşımla, Nisan ayında da Bursa’da yeni ofis yatırımına imza atmıştı. Adana Seyhan’da yer alan yeni ofisin açılış töreni; Sompo Sigorta CEO’su Recai Dalaş, Sompo Sigorta üst yönetimi ve acentelerin katılımıyla gerçekleşti.

“Türkiye’ye yatırımlarımız devam edecek”

Açılış töreninde konuşan Sompo Sigorta CEO’su Recai Dalaş; “Sektörün yüksek kârlılık rasyosu ile eş zamanlı hızla büyüyen ve bağlı bulunduğumuz Sompo Grubu Perakende Platform ülkelerinin yönetim merkezi haline gelen Sompo Sigorta Türkiye olarak ülkemize karşı olan sorumluluklarımızın bilinciyle çalışıyoruz. Bu doğrultuda, ekonomimizin bel kemiklerinden Adana’da yeni bir ofis satın alarak Bölge Müdürlüğümüzü yeni ofisine taşıdık. Adana, Güneydoğu Anadolu Bölgesi illerine olan yakınlığı, geçmişten günümüze yapmış olduğu ekonomik katkısı ve sigorta bilinci ile vazgeçilemez illerimizden biri olmuştur. Bugün Adana’da acentelerimiz ile birlikte yeni başarılara yelken açıyoruz. Amacımız en kaliteli hizmet sunarak fark yaratmak… Yeni ofisimizin sağladığı imkanlarla daha hızlı, yenilikçi ve müşteri ihtiyaçlarına yönelik çözümler sunmayı sürdüreceğiz” dedi.