DASK ve konut sigortası teklifleri sahibinden.com’da

sahibinden.com, hizmetlerine bir yenisini daha ekledi. sahibinden.com; Koalay.com işbirliğiyle hayata geçirdiği yeni hizmetiyle kullanıcılarına özel, uygun fiyatlı DASK ve konut sigortası tekliflerine hızlı ve kolayca ulaşma imkânı sağlıyor.

Kullanıcılar, sahibinden.com üzerinden birçok farklı sigorta şirketi tarafından kendilerine özel sunulan DASK ve konut sigortası tekliflerini karşılaştırarak, ihtiyaçlarına ve bütçelerine uygun olanı satın alabiliyor. Tüm sahibinden.com üyeleri için geçerli olan bu hizmet, hem web arayüzü hem mobil uygulama üzerinden kullanılabiliyor.

Hizmet nasıl kullanılır?

DASK ve Konut Sigortası yaptırmak isteyen kullanıcıların, sahibinden.com ana sayfasında yer alan DASK ve konut sigortası menüsü üzerinden bilgilerini girdikten sonra sigorta teklifi almak istediği gayrimenkulün adresini girmesi yeterli. Bilgilerin doldurulmasının ardından kullanıcılar, kendilerine özel hazırlanan teklifleri tek bir sayfada karşılaştırarak, istedikleri sigorta seçeneğini detaylarıyla inceleyip anında satın alabiliyor.

sahibinden.com Ürün ve Deneyimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Bora Biçer, DASK ve konut sigortası hizmetine dair değerlendirmelerde bulunarak yeni hizmetin kullanıcılara yönelik sağladığı faydalara değindi. Biçer açıklamasında: “sahibinden.com olarak kurulduğumuz günden bugüne, kullanıcı deneyimi ve memnuniyetini odağımıza alarak kullanıcılarımızın hayatını kolaylaştıracak ve değer yaratacak hizmetleri geliştiriyoruz. Bu noktada gayrimenkul alım satımı ve kiralaması yapan kullanıcıların DASK ve konut sigortası hizmetini hızlı, güvenli ve pratik şekilde almalarını hedefledik. Bu doğrultuda da Koalay.com ile yaptığımız iş ortaklığı neticesinde, kullanıcılarımızın kolayca ve uygun fiyata DASK ve konut sigortası satın alabilecekleri bir sistem geliştirip kullanıcılarımızın hizmetine sunduk ” dedi.