Güneş Sigorta, Güneşli Toplantılar’ın ikincisini Erzurum’da gerçekleştirdi

Güneş Sigorta, 8 Ekim Salı günü Doğu Anadolu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi’nde bulunan acenteleriyle Palandöken’de yer alan Sway Otel’de düzenlediği toplantıda buluştu.

Toplantıya, Güneş Sigorta yöneticileri, Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, Güneş Sigorta Acente ve Broker Kanalı Satış Genel Müdür Yardımcısı İbrahim Hakan Muştu, Güneş Sigorta Teknik’ten sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Remzi Duman, Güneş Sigorta Hasar’dan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mahmut Emre Bayram, Güneş Sigorta Mali İşler’den sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Saltuk Buğra Sürüel ve Güneş Sigorta Acenteler Satış Müdürü Mehmet Turgay Özata katıldı.

Güneş Sigorta’nın, acenteleriyle arasındaki bağı ve iletişimi güçlendirmek, bölgedeki sorunları ve fırsatları analiz etmek amacıyla düzenlediği acente toplantılarının ikincisi olan “Güneşli Toplantılar” organizasyonuna katılım yüksek oldu.

Güneş Sigorta’nın acente ve banka kanalına yönelik geliştirdiği strateji ve hedefleri ile ilgili önemli bilgiler veren Güneş Sigorta Genel Müdürü Atilla Benli, “Güneş Sigorta’nın 62 yıllık tarihinde acente kanalı çok önemli bir öneme sahip. Güneş Sigorta olarak hedeflerimiz oldukça büyük, bu büyük hedeflerimize de acentelerimizle birlikte ortak olacağız. Kazan-kazan ilkemiz çerçevesinde acentelerimizin iş hacmini ve dağıtım kanallarımızın performansını artması için çalışacağız.  Birlikte büyümeye devam edeceğiz. Öncelikli amacımız acentelerimizin ilk 3 sigorta şirketinden biri olmak. Acentelerimizin tercihinde ilk 3’te yer alıyorsak, tüm gücümüzle onların yanında olmaya hazırız. Potansiyelimiz çok yüksek, hepimiz bunun bilincindeyiz. 2020 yılı içerisinde de bu potansiyel ile hedeflerimize rahatlıkla ulaşabileceğimize yürekten inanıyorum” dedi.