SAİK Yönetiminin bölge ziyaretleri hız kesmiyor

TOBB SAİK Yöneticilerinin bölge ziyaretleri sürüyor. SAİK Yöneticileri, 15 Ekim 2019 tarihinde Kastamonu’nda, 16 Ekim tarihinde de Bolu’da bölge acenteleriyle bir araya geldi. SAİK Yönetimi bölge toplantılarında sigorta acenteleri ile yerel ve genel soru ve konulara dair istişarelerde bulunuldu.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“TOBB SAİK Yöneticileri 15 Ekim 2019 tarihinde Kastamonu’nda Sigorta Acenteleri bir araya gelmişlerdir. Kastamonu Ticaret ve Sanayi Odası ve Sigortacılık Meslek Komitesi ev sahipliğinde ve organizasyonunda düzenlenen toplantıya Kastamonu İl Acenteleri ve TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri de katılmışlardır.TOBB SAİK Çalışmalarının anlatıldığı toplantıda ayrıca Kastamonu ve Bölge Acentelerine yönelik veriler konusunda da Sigortacılık Müdürü yetkilileri tarafından bilgi verilmiştir. Toplantıda söz alan Sigorta Acenteleri yerel ve genel soru ve konulara dair İcra Komitesi Yöneticileri ile karşılıklı istişarelerde bulunmuşlardır.Toplantıyı organize eden Oda Yönetimine ve Meslek Komitesi Yönetimine, aralıksız olarak meslektaşları ile bir araya gelen İcra Komitesi Yöneticilerine ve katılan Acente meslektaşlarımıza Ekibimiz adına teşekkür ediyoruz.

TOBB SAİK Yönetimi Kastamonu’nda gerçekleştirdiği Acenteler istişare toplantısının ardından 16 Ekim tarihinde de Bolu’da meslektaşlarımızla bir araya gelmiştir. Bolu Ticaret ve Sanayi Odası ev sahipliğinde ve Sigortacılık Meslek Komitesi tarafından düzenlenen Bölge Acenteleri İstişare Toplantısına İcra Komitesi Yöneticileri, TOBB Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri, TOBB Sigorta Acenteleri Sektör Meclisi Üyeleri,İl Delegeleri ve bölge Acenteleri katılmışlardır.Toplantıda öncelikle Sigortacılık Müdürlüğü yetkilileri tarafından Bolu ve bölgedeki Acentelere ait kapsamlı veri ve analizler aktarılmıştır. Ardından TOBB SAİK Başkanı Levent Korkut katılımcılara İcra Komitesinin son bir yılda gerçekleştirdiği çalışmalar, toplantılar ve görüşmeler ile ileri ki günlerde planlanan çalışmalara, gelişmelere yönelik detaylı bilgiler aktarmıştır. Toplantının son bölümünde söz alan Acenteler ile bölge ve genel sorun ve konulara dair karşılıklı konuşmalar gerçekleştirilmiştir. Bu bölümde İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut ve İcra Komitesi Üyesi Özgür Yılmaz, Acentelerden gelen soru ve sorunları yanıtlamışlardır. Toplantıyı organizasyonu için Bolu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetimi ve Sigortacılık Meslek Komitesi yöneticilerine, İcra Komitesi Yöneticilerine ve katılımcı meslektaşlarımıza Ekibimiz adına teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz.” ifadelerine yer verildi.