Marsh Türkiye 50’inci yılını çalışanlarıyla kutladı

Sigorta brokerliği ve risk yönetimi alanında dünyanın lider markası Marsh, Türkiye’deki 50’inci yılını kutluyor. Yarım asırdır Türkiye’de faaliyet gösteren Marsh Türkiye, kuruluş yıldönümü dolayısıyla çalışanlarına özel bir gece düzenledi. Çubuklu 29’da gerçekleştirilen  keyifli gecede Murat Dalkılıç da sahne aldı.

Keyifli anların yaşandığı geceye Kıta Avrupası CEO’su Siegmund Fahrig ve CSEE Bölge CEO’su Lukas Herrmanns da katıldı.  Etkinlikte yaptığı konuşmasına tüm çalışanlara teşekkür ederek başlayan Marsh Türkiye Eş CEO’su Yeşim Aksüt, “Geçen yarım asırlık süre boyunca birlikte büyüdük ve hep beraber birçok ilke, yeniliğe, başarıya imza attık. Türkiye’de sektörümüzde her zaman lider ve öncü olduk. Bundan dolayı son derece gururluyuz. Çalışmalarımızla hem müşterilerimize, hem de ülke ekonomisine ve geleceğine önemli katkılar sağladık, sağlamaya da devam edeceğiz. Bu büyük ailenin yine aynı şevk ve kararlılıkla bu değerli mirası gururla ileriye taşıyacağına inancım tam. Her birinize teşekkür ediyorum ve imza attığımız tüm büyük başarılar için sizleri kutluyorum” dedi.

Marsh Türkiye Eş CEO’su Tarık Serpil ise, Marsh Türkiye’nin sigorta brokerliği ve risk yönetimi sektörünün en önemli oyuncusu haline gelmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Serpil, sözlerine şöyle devam etti: “50 yıl Türkiye için çok önemli bir zaman dilimi. Bu süre zarfında Marsh Türkiye istikrarlı bir şekilde büyümesine devam etti. Burada sizlerin çok büyük emeği var. 50 yıldır süren başarı öykümüzün bundan sonraki yıllarda da tüm gücüyle devam edeceğine inanıyorum.”