American Hospital The Bodrum Cup’a Anadolu Sigorta damgası

Anadolu Sigorta’nın bu yıl üçüncü kez etap sponsoru olduğu, American Hospital The Bodrum Cup tamamlandı. 31. kez düzenlenen yarışlarda 130’dan fazla tekneyle 1500 denizci her yıl olduğu gibi kıyasıya mücadele etti. 23 Ekim’de Bodrum – Kissebükü rotasında gerçekleşen 5 mil uzunluğundaki Anadolu Sigorta Etabı’nın kazananı ise yüzlerce yat arasından HIZIR 1 oldu.

Yarışmanın genel birincisi bu sene HIZIR 1, Cruiser kategori birincisi ise NAVITA oldu. Yalıkavak Marina’da düzenlenen ödül töreninde Cruser A Kategorisi birincisi NAZARE’ye ödülünü Anadolu Sigorta Nakliyat Sigortaları Müdürü Mustafa Alperdem verdi.

Denizcilik sigortalarında yıllardır kesintisiz olarak hizmet veren tek şirket

Son üç yıldır American Hospital The Bodrum Cup’a sponsor olduklarını belirten Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Levent Sönmez, “31 yıldır kesintisiz devam eden yarışma, yelkenciliğin sevdirilmesinde ve dünyaca ünlü Bodrum Guletlerinin tanıtımında büyük katkı sağlıyor. Biz de bu organizasyonun parçası olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Diğer taraftan birçok branşta olduğu gibi, su araçları branşında da sektör lideri konumumuzla önemli bir misyonu da yükleniyoruz. Denizcilik sigortalarında yıllardır kesintisiz olarak hizmet veren tek şirket olarak ticari yük gemileri dışında, özel ve ticari amaçlı gezinti tekneleri, tekne inşaat/yenileme projeleri, gemi tamircilerinin, marinaların, liman işletmelerinin sorumluluklarına ilişkin sigorta teminatları da sağlıyoruz. Bunun yanında, sigortalılarımızın ihtiyaç duyduğu uluslararası uygulamalar hakkında teknik bilgi sağlamak için de titiz ve koordineli çalışmalar yürütüyoruz” dedi.