Mapfre Sigorta yönetiminden TOBB SAİK’e ziyaret

Mapfre Sigorta yönetim kadrosu, 20 Kasım 2019 tarihinde TOBB SAİK Yöneticilerini İstanbul TOBB Binasında ziyarette bulundu. Ziyarette, TOBB SAİK Yönetimi ve Mapfre Sigorta yönetimi arasında karşılıklı işbirliğinin arttırılmasının sağlanması ve bundan sonra da benzer toplantı, görüşmelerin gerçekleştirilmesi konusunda mutabık kalındığı bildirildi.

Acentelerin Sesi’nden konuya ilişkin yapılan açıklamada,

“TOBB SAİK Yöneticileri 20 Kasım 2019 tarihinde, İstanbul TOBB Binasında Mapfre Sigorta yönetim kadrosu ile bir toplantı gerçekleştirmişler. Mapfre Sigorta üst yönetiminin nezaket ve iş birliği amaçlı ziyaretine Şirket CEO ve Genel Müdürü Alfredo Munoz, Teknik ve Ticari Alanlardan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Stefan Jansen ve satış-pazarlamadan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Cevdet Altuğ katılmışlar.

Toplantıda İcra Komitesi Yöneticileri ile Mapfre Sigorta Yöneticileri aşağıda ki konular üzerinde karşılıklı istişarelerde bulunmuşlar.

-TOBB SAİK Yönetimi ve Mapfre Sigorta yönetimi arasında karşılıklı işbirliğinin arttırılmasının sağlanması ve bundan sonra da benzer toplantı, görüşmelerin gerçekleştirilmesi konusunda mutabık kalınmış.

-Sigorta Acentelerinin genel gelişimlerinin sağlanması adına birlikte proje ve işbirliklerinin gerçekleştirilmesi konusunda mutabık kalınmış.

-Sigorta Acentelerinin sektörde ki önemine değinen Şirket Yöneticileri, Acentelerin sektörel pazar payının daha arttırılması adına ortaklaşa yapılabilecek çalışmalar üzerine karşılıklı istişarelerde bulunmuş ve bu yönde çalışmalar gerçekleştirme konusunda mutabık kalınmış.

Geçen ay yapılan HDİ Sigorta Yıllık Acenteler toplantısına ilk kez TOBB SAİK Yöneticilerinin de davet edilmesinin ardından yine bir ilk olarak Mapfre Sigorta A.Ş. üst yönetiminin İcra Komitesine ziyaretini hem sektörel iş birliği hem Acenteler açısından değerli ve önemli buluyoruz.

Bu işbirliğini kurdukları için de TOBB SAİK Yöneticileri ile Mapfre Sigorta üst düzey yöneticilerine Ekibimiz adına teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz.”denildi.