Groupama Sigorta, Bilişim Zirvesi 19’dan ödülle döndü

Bilişim Zirvesi’19 çatısı altında düzenlenen Teknoloji Kaptanları Ödülleri’nde Groupama Sigorta, Healpy uygulaması ile Yılın Sosyal Sorumluluk projeleri arasında yer aldı. İkincilik ödülüne layık görülen sağlıklı yaşam mobil uygulaması Healpy’de toplanan adımlar sayesinde Groupama Sigorta tarafından Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne akülü sandalye bağışlanıyor.

Groupama Sigorta, sağlıklı yaşam alanında rehberlik veren mobil uygulaması Healpy ile birlikte hayata geçirdiği “Her Adım İyilik” projesi Teknoloji Kaptanları Ödülleri arasında yer aldı. Bilişim Zirvesi’19 kapsamında düzenlenen Teknolojinin Kaptanları Ödülleri’nde Yılın Sosyal Sorumluluk Projeleri kapsamında ikincilik ödülüne layık görülen Healpy’de atılan her adım ihtiyaç sahiplerine umut oluyor. Healpy “Her Adım İyilik” projesiyle Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği’ne bugüne kadar 22 adet akülü sandalye bağışı yapıldı.

Herkese açık olan Healpy uygulaması, kişileri sağlıklı bir yaşam ve günlük hareketlerinin artması için yürümeye teşvik ediyor. Uygulamaya ücretsiz kayıt olmak ve i-health ya da google fit entegrasyonu ile adımların toplanmasına izin vermek yeterli. Ayrıca, Healpy’de toplanan adımlar uygulamanın “Adım Adım Sağlık” menüsünde yer alan “Her Adım Bağış” alanından takip edilebiliyor.

Teknoloji Kaptanları, Yılın Sosyal Sorumluluk Projesi kategorisinden ödülle dönmenin gerek Healpy kullanıcılarını gerekse Groupama Sigorta çalışanları ve acentelerini daha çok adım atmaya teşvik edeceğine inancını dile getiren Groupama Sigorta Pazarlama, Kurumsal İletişim ve Çağrı Merkezi Genel Müdür Yardımcısı Frederique Guegan Tayar, “Atılan her adım sayesinde ihtiyacı olanların hayatına dokunuyor ve özgürlüğe adım atmalarında onlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi. Tayar ayrıca, bugüne kadar “Her Adım İyilik” projesiyle yaklaşık 2 milyar adım atıldığını belirtti.