Anadolu Sigorta’ya “Hizmet İhracatı” ödülü

Anadolu Sigorta, Hizmet İhracatçıları Birliği’nin düzenlediği, Türkiye’nin sürdürülebilir büyümesine katkıda bulunan firma ve kuruluşların ödüllendirildiği 2018 Yılı Hizmet İhracatı Ödül Töreni’nde Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler kategorisinde ödüle layık görüldü.

Törende, hizmet ihracatı rakamları ile Türkiye ekonomisinin sürdürülebilir gelişimine katkı sunan toplam 52 kuruluş ödül aldı. 17 kategorinin birincileri ile HİB Özel Ödülü bizzat Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından verildi.

Anadolu Sigorta, 21 Aralık’ta İstanbul Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen törende sigorta sektöründe 2018 yılında gerçekleştirdiği hizmet ihracatı ile “Finans, Sigorta ve Diğer Mali Hizmetler” kategorisinde ödüle layık görüldü.

Anadolu Sigorta Genel Müdür Yardımcısı Erdinç Gökalp; Türkiye’nin gün geçtikçe artan ihracat potansiyeline dikkat çekerek, “Anadolu Sigorta olarak biz de uluslararası standartlardaki hizmet anlayışımızla, bu potansiyele katkı sağlamak için çalışıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımızın elinden aldığımız bu anlamlı ödül, doğru yolda olduğumuzu göstermesi açısından büyük bir öneme sahip” dedi.