Corpus Sigorta’da üst yönetim görevden alındı

Maher Holding bünyesinde yer alan Corpus Sigorta’da üst yönetim görevden alındı.  Genel Müdür Sertem Demir, Genel Müdür Yardımcısı Barış Baran Sertel ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Tuvay’ın şirketle ilişkisi kalmazken, Corpus Sigorta yönetim kurulu üyesi Adnan Kışla ve diğer yöneticilerin görev başında olduğu açıklandı.

Konu ile ilgili Maher Holding CEO’su Levent Uluçeçen tarafından Corpus Sigorta acentelerine gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Değerli İş Ortaklarımız,

Maher Holding bünyesinde yer alan Corpus Sigorta’nın üst düzey yönetim kadrosunu oluşturan Genel Müdür Sertem Demir, Genel Müdür Yardımcısı Barış Baran Sertel ve Genel Müdür Yardımcısı Murat Tunay’ın görevden alındığını sizlere bildirmek isterim. Corpus Sigorta üst düzey verimlilik ve çözüm odaklı yaklaşımını sürdürecek, yerel ve globak hedeflerine ulaşmak için yeni bir üst yönetimi çalışmalarına devam edecektir. Bu süreçte iş ortaklarımızın tüm talepleri için Corpus Sigorta yönetim kurulu üyesi Adnan Kışla ve diğer yöneticilerimizin görev başında olduğunu bilmenizi isterim.”