MonoPoli Sigorta acente ortaklıklarına hız verdi

Profesyonel acentelerle yaptıkları işbirliği ve bu konuda kurmuş olduğu güçlü yapısı sayesinde büyümelerini hızlandıran MonoPoli Sigorta, yeni bir acenteyle işbirliği yaptı. Özellikle sağlık ve elementer branşlarında öne çıkan Fides Sigorta ile geçtiğimiz Ocak ayında iş ortaklığına imza atan şirket, bugüne kadar birçok portfolyo ve acente ile yeni bir acente işbirliği yaptı.

Fides Sigorta ile portföy satın alma iş ortaklığı modeli üzerinde anlaşma sağlayarak gücüne güç kattıklarına inandıklarını belirten MonoPoli Sigorta Kurucu ortakları İzzet Bonofiyel ve Erol Esentürk “Final aşamasına kadar yaşanan adımları özetlemek gerekirse süreç, saha ekibimizin temasları ve ziyaretleri ile aday iş ortağımıza modelimizin nasıl çalıştığı anlatılarak başlıyor. Portföy analizi yapabilmek, karşılıklı data alışverişinin sağlıklı ve güvenilir akışını sağlayabilmek için her iki tarafı da koruyan bir gizlilik sözleşmesi imzalıyoruz. Gizlilik sözleşmesinin imzalanmasının akabinde kapsamlı soru formumuz ile finans ekibimiz ön fiyatlama çalışmalarını tamamlıyor, ek soru taleplerimiz olursa karşılıklı toplantılar düzenleyerek anlaşılmayan noktaların üzerinden aday iş ortağımız ile birlikte geçiyoruz. Portföy büyüklüğüne bağlı olarak onay mekanizmamız çalışarak interaktif bir sunum ile teklifimiz sunum formatında iş ortağımıza anlatılıyor. Nalan Otağ, sektörde uzun yıllardır yer alan ve özellikli işleri gerçekleştirmiş büyük ve güzel işlere imza atmış bir sigorta acentesi olması ile birlikte sektör dinamiklerini de etkileyen bir profesyonel. Yanı sıra daha evvel benzer portföy birleşmeleri sırasında da bir fiil yer almasından kaynaklı olarak, bizim bu tip projelerimizin dinamiklerini de yakından biliyor. Bu nedenle MonoPoli çatısı altında bizlerinde desteği ile birlikte daha büyük projelere imza atabileceğine inanıyoruz ve ailemize katılmış olmasından dolayı büyük mutluluk duyuyoruz” şeklinde konuştu.

Ayrıca bu şekilde 11 adet işbirliğine imza attıklarını ve bu yönde 2020 yılı içerisinde de işbirliklerinin devam edeceğini belirten ikili “Özellikle MonoPoli markası altında sektörde daha uzun vadede devam etmek isteyen ve bu süre boyunca portföyünü yüksek bir katma değerle nakde dönüştürmek isteyen meslektaşlarımıza ya da emeklilik hayali kuran, çocukları sigortacılık ile ilgilenmeyen, farklı sektörlere yönelmek isteyen, başka yatırımları ile ilgilenmek isteyen acentelerimize çözüm ortağı olmaya aynı güçle ve hızla devam edeceğiz” dedi.