Meslekte çeyrek asrı geride bıraktı: “Münhasır bir acente olarak her yıl ortalama %40 büyüyoruz”

2018 ve 2019 yılında Mapfre Sigorta’nın 2 bin 500 acentesi arasından en yüksek üretim yapan ikinci acentesi olan, Önder Kahraman Sigorta Aracılık Hizmetleri, risk yönetim danışmanlığı alanında çeyrek asırlık tecrübeyi geride bıraktı. Endüstriyel, ağır sanayi, siber risk, mühendislik branşlarında ilk 500’deki kurum ve kuruluşlara hizmet verdiklerini ifade eden Önder Kahraman Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti. Kurucusu Önder Kahraman, münhasır bir acente olarak kuruldukları günden bu yana her yıl ortalama yüzde 40 oranında büyüme başarısı gösterdiklerini belirterek başarılarının temel öğelerinden birinin sahip oldukları müşteri portföyü olduğunu söyledi. Önder Kahraman, “İlk 500’deki firmalarla çalışmak bizi güncel tutuyor, kendimizi ‘yenilenmek’ zorunda hissediyoruz. Müşterilerimizle yaptığımız yol arkadaşlığının çözüm yetkinliğimize sağladığı katkı paha biçilemez” dedi.

Teknolojiye yatırım yapan ve hukuki altyapısı güçlü olan sigorta şirketlerinin gelecekte başarılı olabileceğini dile getiren Kahraman, şöyle konuştu: “Risk çeşitlerini öngörmeleri, ölçümlemeleri ve etkin yönetebilmeleri için her ölçekteki müşterilerimizin haklarını koruyacak tecrübeli risk yönetim ekibimizin yenilikçi çözüm yetkinliğine güveniyoruz. Biz münhasır bir acenteyiz yani sadece Mapfre Sigorta ile çalışıyoruz. Önemli bir pazar payına sahibiz. Çünkü şeffafız ve müşterimizin riskini Mapfre’ye çok iyi anlatıyoruz. Daima önerilen sigorta acentesi olmanın verdiği sorumluluk ve değer zincirinin her adımındaki derin tecrübemizle, müşterilerimizin risk yönetiminde çevik, etkin ve güvenilir çözüm üretiyoruz. İstanbul, Kocaeli, Sakarya gibi sanayi kentlerinde daha aktif olmakla birlikte ülkemizin çeşitli şehirlerinde müşterilerimizin risk yönetimi ihtiyaçlarını karşılıyoruz.”

Sigorta kavramı ve risk yönetiminin hayatın tam içinde kavramlar olduğunu dile getiren Önder Kahraman, “Sektörde başarılı olmuş birçok meslektaşımın ortak özelliği, sektörün araçlarını çok iyi bilmelerinin yanında hayatın kendisi ile yoğrulmuş olmalarıdır. Eğitimin insanların ufkunu açması ve kendi yolculuğunda hayallendirebildiği kadar değerli olduğunu düşünüyorum” şeklinde konuştu.