Quick Sigorta’da Motobike 2020 heyecanı

Bu yıl 12.’si düzenlenecek Motobike 2020’nin her yıl olduğu gibi sponsorluğunu üstlenen Quick Sigorta, fuara sürpriz etkinliklerle hazırlanıyor.

Motobike 2020 Fuarı, 20-23 Şubat tarihlerinde motosiklet ve bisiklet tutkunlarına kapılarını açacak. Bu yıl 12.’si düzenlenecek olan ve merakla beklenen organizasyonda yeni motosiklet modelleri ilk kez görücüye çıkacak. Geçen yıl Motobike Fuarı’na 255 firma ve 99.231 ziyaretçi katılmıştı. Bu yıl bu sayının üzerine çıkılması bekleniyor.

Quick Sigorta standında yok yok!

Fuarın değişmeyen sponsorlarından Quick Sigorta, Motobike 2020’ye çarpıcı ve sürprizli bir stantla katılıyor. Stantta ziyaretçilere Quick Routes Dergisi, Qmag Dergisi, özel motosiklet fotoğraflarının yer aldığı bir takvim, albüm, kitapçık gibi birbirinden özel hediyeler sunulacak. Ayrıca stant ziyaretçilerine, Quick Sigorta’nın avantajlı Motosiklet Sigortası ile ilgili bilgiler verilecek ve ziyaretçilerin merak ettikleri sorular yanıtlanacak.

Fuarın en büyük sürprizi: 2 Teker 2 Yürek

Quick Sigorta’nın motorseverlere bu yıl özel bir sürprizi var. Türkiye’nin zorlu motor parkurlarını dolaşan iki gezgin ve motor aşığı çift Özgür ve Dilek Candar, motosiklet sürücüleriyle bir araya gelip onlara deneyimlerini aktaracak ve sohbetler edecek. Son olarak Quick Sigorta ile Quick Routes projesine imza atan çift, fuarda yer alacakları stant hakkında şunları söyledi: “Motobike Motosiklet Fuarı camianın sezon öncesi ilk buluşma etkinliği gibi oldu. Hem dostlar birbirini görüyor hem de gelişmeleri, yeni modelleri takip edebiliyor. Bu yıl biz de motosikletimiz ile Quick Sigorta standında olacağız. Takipçilerimiz ve dostlarla buluşma fırsatı yakalayacağız. Merak ettiklerini, tecrübelerimizi aktarmaya çalışacağız. Bunun için çok mutluyuz.”

Motobike Istanbul’un biletleri Biletix internet sitesi üzerinden ve tüm Biletix satış noktalarından satın alınabiliyor. Ayrıca biletler öğrenci ve kadınlara özel olarak perşembe ve cuma günleri yüzde 50 indirimli olarak satılacak.

Quick Zorunlu Trafik Sigortası hakkında:

Quick Zorunlu Trafik Sigortası kapsamındaki ürünlerinden biri olan Motosiklet Trafik Sigortası dahilinde, trafikte kusurlu olarak zarar gören üçüncü şahısların maddi ve bedeni tazminatlarını, teminat limitleri dahilinde Quick Sigorta ödüyor. Quick Sigorta’nın trafik ve motosiklet trafik sigortaları ve avantajları şöyle:

  • Motosiklet seyahatleri için 7/24 Quick Yardım Asistans hizmetlerini kapsayan zorunlu trafik sigortası ekonomik fiyatlarla sunuluyor.
  • Süper Trafik: 40 TL’ye teminatını ikiye katlama fırsatına ek olarak, Ferdi Kaza ve Hukuksal Koruma Teminatları da yanında veriliyor.
  • Asistans: 7/24 Asistans hizmeti oldukça yararlı ve pratik. Mobil uygulamayı indirdiğinizde, tek tuşla ambulans ve çekici (karşı taraf için de çekici hizmeti geçerli) konumunuzu otomatik algılıyor ve hemen yanınıza geliyor.
  • Tıbbi Danışmanlık: Sağlığınızla ilgili bir konuda bilgi sahibi olmak isterseniz tıbbi danışmanınıza 7/24 ulaşabiliyorsunuz.